Presentasjon: Hanne Jeanette Ingeborgøien

Hanne har alltid hatt lyst til å komme i gang med løpingen, men sofaen har fristet mer. Nå tenker jeg det sitter litt lenger inne å velge sofaen istedet, for nå er vi jo i en konkurranse. Hun har ikke lyst til å ryke etter 1.runde, så her må vi heie og stemme! 😀

Hanne Jeanette Ingeborgøien
Gruppe: Kom i løpeform

Mitt navn er Hanne og jeg bor på Fosser. Der bor jeg og min mann med våres barn på 5 1/2 år og 3 1/2 mnd.
Jeg har meldt meg på rett og slett for å komme i bedre form, og holde følge med barna under lek og moro. Har alltid hatt lyst til å komme i gang med litt løping, men det har aldri blitt noe av. Sofaen har fristet mer. Bonusen med løpingen er jo at man forhåpentligvis går ned i vekt også, noe som jeg absolutt kunne tenke meg.
Målet med denne prosessen, er først og fremst å forbedre kondisen. Føler at den er lik null pr dags dato, så veien fremover er lang. Men håper selvfølgelig på at denne kan endres og at løpingen går bedre etterhvert.
Opplegget virker veldig bra, gir motivasjon og ikke minst konkurranseinstinkt. Har jo ikke lyst til å ryke ut i første runde.
Når det kommer til svakheter, er selvdisiplin og selvtillit høyt oppå lista. Å gi opp nesten føre man har begynt har jeg vært god på i mange år, men nå vel jeg få en slutt på dette. Blir sikkert ikke lett, men den som intet våger intet vinner.

……………………………….

-Heia Hanne!

Ps: konkurransen kan du lese om her

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg