Presentasjon: Veronica Silkebækken

Veronica fikk litt ekstra drahjelp av venninnen, som virkelig mente at de begge skulle melde seg på. Selvdisiplinen skal nå få trent seg, og vi følger med og heier så godt vi kan!


 

Veronica Silkebækken
Gruppe: Ned i vekt

Hei Veronica her, rukket å bli 41 år.
2 voksne barn på 21 og 23 år.

Jeg ønsker å være med i ned i vekt gruppa. Målet og ønske med det er å bli kvitt de ekstra kg som klamrer seg fast til denne kroppen, samt å generelt forbedre helse og kondis.
Fikk tilsendt linken av en venninne, og normalt leser jeg og tenker
-for en mulighet (for alle andre)-
også glemmer jeg den. Men idag slapp jeg ikke unna, Mona ga seg nemlig ikke så tok sjansen og sendte melding.
Og wow, jeg fikk være med jo.
Skrekk blandet fryd følelse nå.

Opplegget ja, syntes det høres veldig spennende ut og med oppfølgingen og konkurransen i det så håper jeg at det gir oss alle det lille ekstra kruttet til å gi ennå litt når vi føler vi har gitt alt.

Svakheten min må være at jeg er så flink til å finne unnskyldninger for å utsette trening, blir ofte i morgen men så i morgen så gjelder fremdeles i morgen. Så selvdisiplinen skal få trent seg.

Kan legge til at var veldig godt igang med trening for litt over 4 år siden (gikk ned nesten 20 kg på egenhånd), men pga sykdom fikk jeg full trenings nekt og ble på en måte satt i sofaen med beskjed om å bli der.
Og etter to år etter fikk jeg klarering om å begynne trening igjen, men to år etter det igjen så føler jeg at jeg fremdeles sitter i den sofaen.
MEN husker så godt den gode følelsen jeg hadde etter trening, og håper virkelig dette kan hjelpe meg til å finne nettopp den følelsen igjen.
……………………………….

Vi heier på deg, Veronica! 😀

Ps: konkurransen kan du lese om her

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg