Presentasjon: Silje Renate Stenslet Hellebakken

Silje er neste ut, og var veldig i tvil om dette var noe hun ville være komfortabel med å være med på. Nå er hun super-klar, og hennes 4-beinte treningskompis blir sikkert veldig glad for å få noen løpeturer framover! 
-Og vi er veldig glade for at hun bestemte seg for å bli med!

 

Silje Renate Stenslet Hellebakken
Gruppe: Kom i løpeform

Hei! Jeg heter Silje, er 33 år og gift. For tiden bor jeg i Sør-Italia, men hører hjemme i Rødenes. Mannen fikk et tilbud som vi ikke kunne si nei til, så vi pakka tingene våre og flytta ned hit for ett år siden. Jeg meldte meg på Ida sin utfordring fordi jeg ønsker å komme i form igjen, og få et mer balansert kosthold. For meg som trives best i åpne landskap er hverdagen her nede i byen veldig annerledes enn den hjemme, og det har blitt alt for mye stillesitting og småspising det siste året.

Jeg har en god treningskamerat og motivator på fire bein, og hadde det vært opp til han så hadde vi vært ute og løpt hver dag. Problemet er at jeg har alltid vært elendig til å løpe. Så jeg ønsker å være med i gruppa for løpe-form og vektnedgang.

Målet mitt er å kunne jogge en halvtime hver morgen, men også å gå noen kilo ned. Jeg fikk påvist lavt stoffskifte for noen år siden, og de 25 kg jeg dro på meg før vi fant ut av hva problemet var sitter på kroppen enda. Og det hadde vært veldig deilig å få redusert de litt.

Jeg syns opplegget er både morsomt, utfordrende og skummelt. Jeg gleder meg til å få veiledning av Ida innen både trening og kosthold, og å måtte jobbe hardt med selvdisiplinen for å klare å pushe meg selv. Men det er ganske langt utenfor min komfortsone å gjøre det så offentlig.

Mine to største svakheter er småspising og utsettelser. Å se på maling tørke blir fort mye mer spennende enn å gå og trene. Og jeg elsker lange, sløve morgener! Men her nede blir det om et par måneder for varmt for vintermennesket meg til å trene etter klokka ni, så jeg må jobbe med å komme meg ut og i gang om morgenen.
……………………………….

-Heia Silje!

Ps: konkurransen kan du lese om her

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg