Presentasjon: Ida Catrine Wølneberg

Enda en “Ida” 😀
Denne Ida’en har trent med meg gjennom mammatrim tidligere, og gir looken min livreddende førstehjelp annenhver uke (les: setter på vipper 😉 ). En utrolig jordnær, mild og god person, som jeg virkelig unner å nå målene sine <3

Ida Catrine
Gruppe: Ned i vekt

 

-Hvem er du, og hvorfor meldte du deg på?
Jeg heter Ida. Har brått innsett at jeg er blitt midt i 30åra😮😄 Bor på Bjørkelangen med samboer og 3 jenter på 2,5, 5,5 og 19 år.
Syns det er litt skummelt å ha meldt meg på dette, men etter å jobbet med å komme meg i form og ned noen kilo en god stund må jeg innse at jeg trenger HJELP! Og da er jo dette en for godt mulighet til å ikke lukke øynene og hoppe i det.

-Hvilken gruppe ønsker du å være i?
Enten løpegruppa, da jeg innså for noen år siden at jeg egentlig liker å løpe, men har liksom utsatt det å bli god på å løpe til jeg blir i god form..samtidig kommer jeg jo aldri dit, så kanskje man kan bli i god form MENS jeg blir god på å løpe. Også vil jeg jo ned i vekt også, så den gruppa vil jo og passe meg.

-Hva er målet og hva håper du å få ut av dette?
Målet er å bli i god form. Gjerne ned kilo, bli sterkere og lære meg å spise mat riktig for meg. Jeg vil komme meg dit at jeg og kroppen spiller på lag og bare mailer hverdagen sammen.

-Hva tenker du om selve opplegget?
Opplegget virker jo spennende. Liker at man får hjelp både på mat og treningsformen da jeg ikke klarer finne balansen selv og enten er “superflink” eller helt på tryne med tv og pottisposen. Fint at vi er mange som starter opp sammen, litt mindre skummelt da.

-Hva er dine største svakheter, som du føler du må jobbe mest med i
kommende prosess?

Konkurranseinstinktet, kan ha en tendens til å gi meg om jeg føler alle uansett er bedre/flinkere og det å være strukturert i hverdagen med maten (og ikke falle for fristelser ( spesielt bakevarer))
……………………………….

Heia Ida! 😀

Ps: konkurransen kan du lese om her

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg