Presentasjon: Ida Eugenie Miliansen

En navnesøster er også med! 
Ida Eugenie er vel ikke den eneste som finner på gode unnskyldninger for kose seg litt ekstra eller å ikke trene? 😉
-Men nå som vi er i en konkurransesituasjon, hvor alt at på til skal deles, kan det hende dette snur ganske kjapt!

Heia Ida!

Ida Eugenie Miliansen
Gruppe: Ned i vekt

Ida heter jeg, og er snart 31 år. Jeg bor på Bjørkelangen med samboer og to små frøkner på 3 og 4 år. Hverdagene går som regel med til jobb og familien. Og når barna er lagt synker jeg som regel sammen på sofaen og sover før klokka rekker å bli 20.

Jeg meldte meg på fordi nå viser vekta det samme som når jeg var høygravid med minste frøkna, noe som ikke er bra for hverken hode eller kroppen. Jeg trives ikke i egen kropp og energinivået er på bånn. I tillegg fikk jeg påvist artrose i det ene kneet for et år siden og sliter med smerter i hoftene, og den beste medisinen for det er trening. Noe jeg trenger å gjøre til en vane og ikke bare i perioder sånn som i dag.

Målet med å delta er selvfølgelig å gå ned de kiloene som irriterer meg. Men å få gode vaner når det gjelder trening og kosthold er vel det viktigste og det som er målet. Slik at kroppen kan fungere i hverdagen mange, mange år til.

Selve opplegget er veldig spennende. Jeg måtte gå noen runder med meg selv før jeg meldte meg på. Men jeg motiveres veldig av konkurranse, og håper det kan hjelpe meg med å gi det lille ekstra så jeg når de målene jeg setter meg.

Min største svakhet når det kommer til trening og kosthold er nok alle de «gode» unnskyldningene jeg finner på for å slippe å trene eller unne meg noe jeg som vet at jeg ikke burde.
…………….

Ps: konkurransen kan du lese om her

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg