hits
  • 22.05.2018, 12:36

Resultater etter 1. runde: Trine Krogstad Hvesser
Trine har ikke hatt noe mål om vektnedgang eller slik som mange andre i konkurransen, og vekt og midjemål er også uendret. Hun sier selv i presentasjonen at "målet er å ha et balansert liv, være "branok" for seg selv. Lære ny kunnskap, trene utfordrende øvelser, se at kroppen endrer seg."
-Noe hun jo har fikset fint.

Hun har vært i gruppa "sterkere kropp", og bare sjekk formtestene hennes!
-Sterkere har hun absolutt blitt!


Formtester:


Knebøy med vekt:
Ved oppstart: 10 stk med 14 kg (kettlebells)
Nå:10 stk med 32 kg!!!!! (unger ;) )

Pushups på tær:
Ved oppstart: 5
Nå: 15!

Planke med utoverføring av ben:
Ved oppstart: 1 min
Nå: 2 min!

Hangups:
Ved oppstart: 0
Nå: Nesten 1 ;)Jeg klarte det!

Jeg klarte meg gjennom første runde! Ikke det at jeg gjennomførte alle øktene, aldri skeia ut med maten og følte meg fantastisk hele perioden. Men jeg klart det! Jeg klarte å utføre treningsøktene. Jeg klarte å slenge meg på igjen, etter sofaen var god et par dager for lenge eller brukte kveld etter kveld på oppussing. Jeg klarte å spise god mat som gir meg næring, også etter kake og godteri spising. Jeg klarte å nyte tiden med familien kombinert med egentid for meg selv. Ikke minst; jeg kasta ungene på ryggen og utførte knebøy.
Gjett om de lo!

Dette har vært morsomt, lærerikt og reflekterende!

  • 16.04.2018, 15:55

Trine Krogstad Hvesser: oppdatering etter 1 måned


For noen er denne konkurransen en reise mot et nyere bedre liv. For andre som er generelt fornøyd med ståa, er konkurransen mer en motivasjon til å fortsatt ha en aktiv livsstil med et balansert kosthold. 
-Slik som hos Trine.

Man må ikke ha stooore fantastiske mål med trening, eller konkurransen her. Man kan rett og slett se på dette som en mulighet til å få en strukturert treningsplan, kostholdstips, lærdom og motivasjon gjennom nye bekjentskaper :) 

Resultater etter 1 mnd:
-Doblet antall push ups på tær
-Løfter 10 kg mer ved utførelse av 10 knebøy
-50% lenger utførelse av planke med utoverføring av bein
-Hang ups er fortsatt 0, så der ligger nok motivasjonen fremover ;)
Okey folkens, her kommer en litt annen vinkling av konkurransen. Jeg har verken gått ned kilo eller fått mer energi... Og det er heeelt greit! Kroppen min var topp fra før av og energien var helt ok (kan ikke forvente så mye mer av en sliten småbarnsmor). Kall meg heller et konkurranse menneske på HØYT nivå! Jeg lar meg lure av morsom PT, i hvertfall når hun setter i gang "finnern er vinnern", jeg sier JA til alt som har med "vinn eller forsvinn" å gjøre og biter meg i stive muskler og vonde ledd. Men i denne konkurransen blir jeg ydmyk. Ydmyk over andres reise og endring av livsstil... Jeg får lyst til å trekke meg fra konkurransen og jeg vil ikke lenger vinne... Men så sier PT'en; fortell hvordan det er og hvor du er.. Og da sier jeg det sånn; Jeg er der hvor jeg vil være, har funnet min balanse og livsstil. Så får mage være mage og lår være lår! Men fytti så moro det er med litt konkurranse og trening - ikke minst gleden av å trene sammen med andre! Vi heier jo tross alt på en langvarig livsstil - og dette blir jeg jammen meg motivert av. Også hadde det jo ikke gjort noe å få stramma opp magafettet litt, da... Kroppen min er topp og det er din og!

  • 06.03.2018, 15:56

Presentasjon: Trine Krogstad Hvesser


Altså, Trine ville jeg satt penga mine på i konkurransesammenheng! Hun har trent med meg i noen år, gjennom mammatrim og PT-grupper, og har litt av et konkurranseinstinkt. La meg presentere rekordholder i "AMRAP Par-Crossfit" og vinner av "Mountain Climbers i slynge- konkurranse" ;)

Konkurranseinstinkt er flott å ha, men hun er også en veldig fin jente med et fornuftig fokus og sunn holdning til kropp og trening. 

Heia Trine!

Trine Krogstad Hvesser
Gruppe: Sterkere kropp


Jeg er Trine 29 år, gift og småbarnsmor. En skikkelig utfordring gir meg masse motivasjon og ikke minst morsomt!

-Hvilken gruppe ønsker du å være i?
Jeg ønsker å være med i gruppe tre: øke muskelmassen

-Hva er målet og hva håper du å få ut av dette?
Målet mitt er å ha et balansert liv, være "branok" for seg selv. Lære ny kunnskap, trene utfordrende øvelser, se at kroppen endrer seg.

-Hva tenker du om selve opplegget?
Jeg tenker at opplegget vekker motivasjon, nysgjerrighet, konkurranseinstinkt.

-Hva er dine største svakheter, som du føler du må jobbe mest med i kommende prosess?
Å utføre øvelser jeg i utgangspunktet ikke liker.

...................................
 Har også lyst til å slenge med det hun skrev til meg etterpå, for det synes jeg beskriver en veldig sunn og fin holdning til en aktiv livsstil :)

Føler jeg burde skrive "gå ned i vekt" "bli strammere" i kroppen og alt det der, men det vil jeg ikke ha fokus på.

-Hva konkurransen går ut på, kan du lese her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign