hits
  • 27.05.2018, 20:29

Resultater etter 1. runde: Susanne Celius Skogholt


Jeg har lett.... Jeg har lett høyt og lavt, og langt inne i meg selv, men denne gangen har jeg nok lagt deg på et lurt sted! Og som alltid med sånne «lure steder», så glemmer man fort hvor det er hen! Jeg snakker selvsagt om motivasjonen, den lille ingrediensen man trenger for å prestere noe, i denne sammenheng treningsmotivasjonen 🙄

Jeg vet med sikkerhet at jeg finner deg igjen, jeg vet bare ikke helt når. Men på leit etter treningsmotivasjonen fant jeg et par andre ting jeg hadde forlagt... noen av de kunne godt blitt der de var... som neseblødningen, migrenen og den vonde ryggen. Men jeg fant en ting til, en ting som har vært forlagt i flere år, som jeg virkelig har lett lenge etter, og som jeg trodde jeg aldri kom til å finne igjen noensinne... nemlig arbeidsglede!

Jeg byttet arbeidsplass i mars, etter 13 år i samme jobb, en jobb som tømte meg fullstendig for energi mot slutten, men som har betydd mye for meg som sykepleier. Det var en lang prossess, men når jeg først tok steget, så kjentes det helt riktig ut! Så selv om jeg midlertidig har forlagt treningsmotivasjonen min, så føler jeg at jeg har vunnet noe stort... Og det er motivasjonen til å gå på jobb, og samtidig glede seg over det.

Men det har nok gått litt på bekostning av treningsmotivasjonen, ønsket om å prestere i ny jobb har vunnet over motivasjonen til å trene 😬 Den kommer nok snart tilbake, men min tid i konkurransen er over. Jeg har pr. nå ingenting å vise til av resultater, men jeg er mektig imponert over de andre deltagerne. Jeg tar av meg solhatten, og bøyer meg i pollenstøvet over hva dere har fått til!!

Mitt mål om å delta på kk-mila (5km) er der fortsatt, jeg ønsker meg noen å delta med, 5 km er kjedelig uten selskap 😂 Så om noen vil bli med meg på en gå/lett joggetur er jeg takknemlig for det, og da behøver jeg ingen stemmer i denne konkurransen. Bruk stemmen på noen av de andre deltagerne, som virkelig har gått «all in», de fortjener den stemmen mer enn meg 🙏🏻 Takk for meg, og en stor takk til Ida som har lagt ned en solid jobb for å hjelpe meg på vei ❤️

  • 30.04.2018, 17:52

Susanne Celius Skogholt: Oppdatering etter 1 måned


Susanne har måttet pause litt fra den planlagte treningen, men skal prøve å komme i gang igjen denne uka!
Heia :)Hei alle sammen :) 
På tide med en oppdatering fra meg.. De siste to ukene har det vært full treningsstopp her, grunnet sykdom og skade... fryktelig irriterende, nå som våren har kommet, og man var så godt i gang, men er jo i og for seg vandt til det, så bretter opp ermene og starter på ny giv denne uken :)  Har ikke ligget helt brakk altså, men måttet begrense meg til vanlig, daglig aktivitet, pluss en og annen gåtur :) Kostholdet har nok kanskje ligget litt brakk det også, det er heller ikke hovedfokus for meg denne gangen, det er løpeformen, men det har en sammenheng, i mitt sinn liksom, at når jeg likevel ikke får trent, så..... Ja, Ida.. jeg vet det er totalt feil... og jeg har ikke fråtset i søtsaker i to uker, men det er liksom så mye lettere å holde søtsuget i sjakk når man også trener.... 🙄 Men jeg lover å komme sterkere tilbake, jeg skal trene etter planen denne uken, koste hva det koste vil 💪🏻👊🏻 Heia alle dere andre, dere er så flinke, og for noen resultater dere har fått til!!

  • 06.04.2018, 07:47

Susanne Celius Skogholt: «What doesn't kill you, make you stronger»


Hu hei hvor det går!
Dvs jeg gikk ikke mye på tirsdag, dagen etter den første kickoff-timen med Ida. Full av pågangsmot og troen på at dette gikk bra, har jo tross alt trent med Ida i ett år, så ble jeg med på begge timene. Synes jo egentlig det gikk ganske greit også, men med en vag magefølelse, og til dels gnagende kroppsfølelse, så gikk det opp for meg løpet av mandagskvelden at jeg tok grundig feil!! Jeg sleit med trappa opp allerede tidlig på ettermiddagen, når kvelden kom vurderte jeg sterkt å sove på sofaen, og tirsdags morgen angret jeg bittert på avgjørelsen om å komme meg opp til sengen...
Når en venninne lurte på om jeg ville bli med på ei mølleøkt visste jeg ikke om jeg skulle le eller grine. Dagen derpå, hvor jeg heller hadde foretrukket en skikkelig fylleangst fremfor dette! Jeg var så stiv og støl at jeg nesten var på gråten når jeg måtte reise meg fra sofaen, for ikke å snakke om å sette meg ned... I sofaen kunne jeg jo bare deise ned på de myke putene, for så å rikke og vrikke meg inn i en behagelig posisjon, pesende som en hval på land...det går jo ikke på toalettet, for å si det sånn 🙈
Så ingen annen utgang på denne pinen, enn å bli med på overnevnte mølleøkt, i håp om at det kunne hjelpe på såre muskler. Jeg brukte mye krefter på å få på meg treningstøyet, komme meg ut, brekke kroppen inn i bilsetet, og ikke minst ut av det, før omgivelsene kunne nyte synet av en vandrende kvinne, som så ut som hun var lagt i tømmerstokkleie på en ambulansebåre, i vertikal posisjon 🤣Men gjennomførte mølleøkt som Ida har gitt meg, med nok en porsjon pågangsmot, hvor jeg tar det fra må gudene vite....🤔 Og heldigvis, på tirsdagskvelden merket jeg en svak forbedring ift stølheten. Men selv idag, tre dager etter, er jeg fortsatt støl på innsiden av lårene, og i morgen er det jo på'n igjen da 💪🏻
Fikk sneket inn ei mølleøkt idag også, og gleden over å være tilbake på mølla er definitivt på plass, måtte bare resultatene komme like kjapt!!
Så til Ida: Du har visst ikke ødelagt meg likevel... 😂🙏🏻

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 09.03.2018, 19:10

Presentasjon: Susanne Celius Skogholt


Hvor skal jeg begynne? Susanne har trent med meg 1 år+ nå, og er bare så fin å ha med på treninger (og på julebord *intern LOL*). Så jordnær, morsom og har en veldig imponerende stå-på-vilje. Nå vil hun i løpeform, slik at hun vinner KK-mila!?
-Neida, men de joggeskoene skal du få slite ut de neste månedene, Susanne! ;)

Susanne Celius Skogholt
Gruppe: Kom i løpeform

 

Hei. Jeg heter Susanne, og er 43 år. Jeg var testperson hos Ida i fjor, det var litt skummelt, men samtidig utrolig morsomt å være med på.  Å delta i en gruppe gir meg ekstra motivasjon, det er sosialt, så treningen blir en vinn-vinn situasjon for meg :)

Jeg har meldt meg på denne gangen også, fordi jeg synes det er morsomt å prestere ?under press?, jeg yter mer når det forventes mer av meg! Jeg har konkurranseinstinkt, men har noen utfordringer ift sykdom som jeg må ta hensyn til. Har hatt en ny sykdomsperiode etter jul, og har dessverre gått opp noen kilo igjen. Jeg er altfor glad i søtsaker, og når jeg først havner på sofaen, har jeg liten motstandskraft når det gjelder å stoppe inntaket. Vet jo så inderlig godt at det er dumt, men hjernen min lurer meg ut på galeien hver gang! Fakta er at med en gang jeg begynner å trene, så dempes lysten på søtsaker, så da er jeg plutselig mye flinkere og har en større porsjon med selvdisiplin. Jeg må rett og slett bli flinkere til å styre unna fristelser, spesielt når jeg er syk!!

Jeg ønsker å prøve meg i løpegruppa, for 5 år siden løp jeg litt på treningsstudio, og kunne ta noen lette joggeturer i skogen med hunden min. Dette har det helt blitt slutt på, og jeg savner den følelsen løpingen ga! Jeg var mye ?lettere? i kroppen og hadde mye mer overskudd.

Målet er selvfølgelig å opparbeide meg en bedre kondis igjen, i tillegg til vekttap, og jeg har litt press på meg da jeg har lovet en venninne å delta på Kk-mila til høsten?skrekk og gru, hva har jeg gjort??!! Løpeskoene står klare, de er ikke veldig slitt for å si det sånn?

Har dere lyst på en underholdende oppdatering i ny og ne, må dere heie på meg!!

 

Hilsen Susanne
.....................................

-Få høre dere gi Susanne et skikkelig stort HEIA! :DPs: konkurransen kan du lese om her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign