hits
  • 11.03.2018, 20:48

Nu kör vi!Jada!
Da er alle deltakerne i "Bli Spårti"-konkurransen presentert, kick off er satt opp, og jeg er i full gang med å lage trening-/ og kostholdssplaner til gjengen. Dette blir et fantastisk spennende eventyr, og jeg gleder meg til å se resultatene! Men noe jeg gleder meg til mest av alt, er å bli kjent med så mange fine mennesker og få ta del i reisen deres frem mot målene. 

Tenk, for noen innholdsrike måneder dette blir! Og tenk så gøy det blir å følge de alle! Heng med på oppdateringene, og stem frem favoritt(ene) i slutten av mai da vel!

Nu kör vi!
-Men først skal vi fortære noen påskeegg... SÅ er vi i gang!

  • 05.03.2018, 16:23

Heisann!


Hei, og velkommen til denne bloggen! Jeg heter Ida Salberg, er utdannet "Personlig Trener og Kostveilder" hos Axelssons Body Work School, og leverer i disse dager bacheloroppgave i ernæring hos Bjørknes Høyskole. Jeg er selvstendig næringsdrivende, og driver firmaet "SPÅRTI", i tillegg til å jobbe som PT hos Trento Bjørkelangen. Å hjelpe mennesker i form, er virkelig drømmejobben, og nå skal jeg få gjøre det på en helt ny måte!

Fra og med 1.april skal jeg ha en liten konkurranse gående, hvor jeg hjelper en gjeng flotte mennesker i form, mot at de lar oss følge de på veien. Dette er teksten jeg la ut på Spårti sin facebookside, da jeg vervet deltakerne:
 

Jeg søker mennesker som vil komme i form, heeeelt gratis i følgende grupper:
1: Par (altså to samboere/et ektepar som vil gjøre det sammen)
2: De som vil ned i vekt
3: De som ønsker å oppnå større muskelmasse
4: De som vil i løpe-form (her vil vektnedgang inkluderes også, for de som vil ned i vekt. Ellers er det helt fint å "bare" ha løpinga som mål.)

Ooooog i tillegg skal vi lage en konkurranse ut av dette.
Vinneren blir kåret 21.oktober, så her har man mange måneder med PT-veiledning foran seg hvis man går hele veien :D

Vi starter opp 1.april, og gjennom april og mai skal deltakerne veiledes i trening og kosthold over nett. Frivillige treningssamlinger vil også arrangeres i denne perioden. Både hos meg på Setskog, og ute på Bjørkelangen.
-Alle må være villige til å la seg avbilde før oppstart "lettere kledd" (shorts og singlet går fint) og oppgi vekt og midjemål. Siste uken hver måned legger jeg ut en oppdatering på hver deltaker, og siste uka i mai stemmer følgerne frem de som i deres øyne har gjort en god jobb. De 25% med mest stemmer går videre, også velger jeg ut 25% som også går videre. Altså "ryker" halvparten her.

I juni og juli har vi "ferietrening" som tema, og alle får et nytt individuelt treningsprogram i tillegg til en kostholdssamling hjemme hos meg (her settes flere alternative datoer opp). På denne samlingen skal vi lage masse deilig lettere sommermat, og finne inspirasjon til en litt sunnere sommer. 
Etter denne runden skal det stemmes fram 5 stk som blir med videre, i tillegg velger jeg ut 5 stk.

I august og september skal alle ha 1 PT-time med meg annenhver uke, og få nok en individuell treningsplan. Her skal man også få NØYE oppfølging på kostholdet. Dette vil si kostregistrering, oppfølgingssamtaler på nett 2 ganger i uka og/eller kostplaner til de som ønsker dette.

Oktober: finalemåneden!
Denne måneden blir det 1 PT-time i uka med meg + 1 gruppetime (flere alternativer settes opp).
Uke 1: 3 stk må forlate programmet
Uke 2: Enda 3 stk må forlate programmet
Uke 3: De 4 som er igjen skal legge ut ett innlegg hver seg om hvorfor nettopp de fortjener å vinne, og til slutt stemmes det fram 1 vinner!

DÆVEN! Tenk for en mulighet til å komme i form!

For hver runde man kommer videre, får man flotte premier. Alle som går videre fra 1.runde vinner utstyr til hjemmetrening! :D

Hvem er med meg???? :D

 

Dette blir så moro, og jeg håper dere blir med å heie like hardt som meg selv :D
-Ida

 

 

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign