hits
  • 28.05.2018, 07:43

Resultater etter 1. runde: Monica JohansenMonica har vært i løpegruppa, og gikk nok litt for hardt ut her. Det ble en del mer jogging enn hva treningsplanen tilsa, noe som førte til beinhinnebetennelse. Dette, i tillegg til litt annet, har ført til at Monica har falt litt ut i det siste. Ikke helt, men litt...

I tillegg til treningsplanen, har de også fått tilgang til en matplan som har vært frivillig å følge. Noen har brukt den slavisk, andre som veiledning/retningslinje. Denne matplanen passet ikke Monica, men hun har blitt mer bevisst på hva hun spiser, og porsjonsstørrelse. 


I løpegruppa er det jo nettopp løping og den fysiske kapasiteten som er i fokus, og her har Monica fått store forbedringer!


Formtester:

Test-runde/distanse:
Ved oppstart: 51 min 4 sek
Nå: 42 min 42 sek!!!!!


Push ups:
Ved oppstart: 0
Nå: 10 stk!!!!


Planke:
Ved oppstart: 32
Nå: 58 sek!


Knebøy med junior som vekt (14,5 kg):
Ved oppstart: 32
Nå: 58 stk!!!!Vekt og mål:

Vekt:
-  1,7 kg

Cm midje:
-  8 cm


Da var det tid til oppdatering. Etter 2mnd med trening på godt og vondt og jeg må bare innrømme at jeg har gruet meg litt til dette...
For, det går ikke helt etter planen her. Livet har hendt og det kom i konflikt med planen om trening og kosthold... Jeg hadde nesten 2 uker hvor kroppen kranglet og jeg følte hverdagen ikke strakk til. Jeg fikk gjennomført noe trening, men det ble bare sånn halvhjertet kan man si....
Matplanen ble feil for meg og nå finner jeg ikke motivasjon til å starte på nytt etter noen uker uten å følge programmet sånn som jeg burde...
Spesielt når vekta ikke flytter seg... Centimeterne forsvinner men vekta vil liksom ikke ned...
Jeg har måttet bytte ut løping med sykling på grunn av beinhinnebetennelse som måtte få litt ro.
Men, når dette er sagt så er jeg bestemt på å ta meg selv i nakken og komme meg tilbake på trening. Jeg skal lage treningsavtaler, for da pusher jeg hardere og yter bedre!
For jeg skal ikke gi meg. Kjenner at det er godt å prioritere meg selv litt.
Jeg vet jo at jeg kan! Å jeg vet at jeg fortjener det! Jeg må bare gjøre det!


Ps: Monica har fått til flere økter sammen med andre deltakere den siste uken, og er på rett spor igjen! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 15.04.2018, 12:20

Monica Johansen: Oppdatering etter 1 mnd


Monica er virkelig på god vei til å komme skikkelig i løpeform! Hun har jo på én måned bedret tiden sin på 2,5 km med utrolige 16 minutter og 54 sekunder!

Resultater etter 1 mnd
-1,3 kg
-3 cm i midjen
-1 cm lår
-1,5 cm overarm
-Bedret tiden på 2,5 km med 16 minutter og 54 sek (!)Det å ha en plan på hvordan man skal spise og et treningsopplegg er helt GULL. Å ikke minst å få noen kick off timer med Ida er helt fantastisk.
Å følge en mat plan er ikke lett for en som bare har spist lunsj, middag og kvelds. Jeg må trykker i meg det som skal være, men greier ikke like store mengder som er beregnet. Men merker det blir lettere for hver dag og ikke minst så greier jeg å holde meg unna småspising.

Vekten min har ikke gått så mye ned, men det er ikke hovedmålet mitt heller. Jeg har aldri vært opptatt av hvilket vekttall jeg har. Løpingen går fint, har satt ny rekord på runden min 👏🏼2,5km på 20 min og 24 sek 💪🏻 Sykkelen er børstet støv av å klar til å tas i bruk.
Jeg merker energien er på vei tilbake.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 08.03.2018, 18:46

Presentasjon: Monica Johansen


Monica er i en ganske typisk og vanlig situasjon, hvor røykeslutt har ført til vektøkning. Vi håper vi kan snu denne trenden, og gi Monica motivasjon til å komme i form!

Monica Johansen
Gruppe: Kom i løpeform

 

-Hvem er du, og hvorfor meldte du deg på?

Jeg er Monica, 39 år, bosatt på Aurskog med samboer og 3 barn. Jeg sluttet å røyke for snart 4 mnd siden og vekten har flydd til værs. Jeg har NULL motivasjon for å komme i form. Jeg har lite energi i hverdagen og håper og vet at med trening blir dette bedre.

Jeg meldte meg på for å bli kvitt noen (ganske mange faktisk) kilo ekstra. Jeg var veldig glad i å trene før jeg fikk barn, men syns det er vanskelig å finne tid nå.

-Hva er målet og hva håper du å få ut av dette?

Målet er å komme ned i en vekt som jeg føler er komfortabel, forhåpentligvis blir det litt muskelmasse også som jeg føler er blitt borte med årenes latskap. Jeg håper å finne gleden ved å trene igjen samtidig som jeg får lært meg å spise? riktig?. Jeg håper også at jeg kan spre litt treningsglede i hjemmet.


-Hva tenker du om selve opplegget?

Jeg tenker at dette er en unik mulighet til å pushe meg selv å ikke minst finne noen med samme mål å trene sammen med.
 

-Hva er dine største svakheter, som du føler du må jobbe mest med i kommende prosess?

Å herregud hvor skal jeg begynne....... jeg er veldig flink å finne unnskyldninger for å ikke kunne komme meg ut av sofaen.
Det å skulle spise no god mat eller godis etter at ungene er lagt er en stor last, som må jobbes hardt med.

...................................

Heia Monica! 

-Hva konkurransen går ut på, kan du lese her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign