hits
  • 17.04.2018, 07:06

Mona Elisabeth Ødegaard: oppdatering etter 1 mnd


Mona er glad i trening og aktivitet i utgangspunktet, men finner ekstra motivasjon av opplegget her, og fra de andre deltakerne. Og dere: hun har forbedret tiden sin på 2,5 km med hele 8 minutter! Helt fantastisk!
Jeg aner ikke hvor jeg skal begynne, men at denne mnd har vært fantastisk det må jeg si. Jeg liker jo å trene og det å være aktiv. Eneste jeg ikke liker er styrke, det er liksom så lite futt i det på en måte😂 jeg må ut å gå eller løpe av meg.
Men jeg har vært på styrke øktene som er satt opp og prøvd litt hjemme.
Å det kjente jeg jo godt i hele kroppen, på en god måte.
Når det gjelder mat, så sliter jeg med å spise rett mat og nok mat. Derfor var det godt å få det på papiret, hva og hvor mye. Men det er fortsatt en utfordring for meg. Men nå pr dags dato har jeg to til tre fullverdige måltider. Bare det er helt fantastisk til meg å være.
Jeg er blitt så flink til å spise variert og godt. Og på dager hvor jeg har vært ekstra aktiv har jeg faktisk klart å spise litt ekstra.
Jeg har tidligere hatt helt dilla på salt chips. Lite næring i det gitt, men stilnet sulten og søtsuget... nå tar jeg meg heller nøtter, eller ett knekkebrød. Det er uansett sunnere alternativer.
Og oppi alt dette har jeg møtt mennesker som imponerer meg stort. Etter treningen på tirsdag, var jeg så utrolig imponert over alle dere andre. Jeg tar av meg hatten for dere. Ekke sjanse i havet for at jeg hadde gjort det samme 10 mnd etter fødsel eller brekt rygg!!! Dere er motiverende fantastiske folk🌸 og Ida, tusen takk for styrken du gir meg og oss. Håper jeg får være med deg til the end asså💪
Det som er viktig og tenke på, er at dette er for livet, jeg skal lære meg å spise på nytt, lære meg styrke, og være aktiv og samtidig få i meg det jeg trenger da mitt mål er å holde vekten min men samtid styrke kroppen, og selvfølgelig bedre kondisen 😊
Så tusen takk Ida, denne reisen vil jeg være med på videre😊 du er en flott motivator❤️ uansett hvilket mål hver enkelt har, så er du der og veileder og støtter. Du er super ❤️

  • 10.03.2018, 18:00

Presentasjon: Mona Elisabeth Ødegaard


Denne dama har allerede gått ned imponerende 32(!) kg, og ønsker nå en oppstramming av kroppen og bedre kondis. Vi heier alt vi kan, og håper dette går din vei! :D

Mona Elisabeth Ødegaard
Gruppe: Kom i løpeform

Jeg er Mona 39 år, mor til 5 barn og snart gift.
Grunnen til at jeg ønsker og vil være med på dette er for å få igjen treningslysten! Akkurat nå er det som å finne nåla i høystakken, men med konkurranse og andre treningskompiser, håper jeg krigslysten våkner og motivasjonen bare strømmer på😂.
Jeg ønsker å være med i løpegruppa, da det faktisk er/var kult engang å løpe.
Etter å ha gått ned 32 kg er ikke jeg med for å slanke meg, men å stramme opp huden. Å selvfølgelig bygge opp muskler og ikke minst kondisen.
Opplegget har jeg på en måte ingen tanker om, da dette er nytt for meg, men jeg har forventning om at dette skal bli gøy, tøft, hardt og interessant. Og syntes det er utrolig flott og at jeg er veldig heldig som får være med på dette. Evig takknemlig for tilliten.

Svakheten min må være at jeg lett mister fokus og interessen!

.....................................

Heia! :DPs: konkurransen kan du lese om her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign