hits
  • 06.03.2018, 08:00

Presentasjon: Anita Rønaas


Enda en flott dame å heie på fremover! At Anita vil være med i løpegruppa, blir jeg veldig glad for, da jeg jo selv er veldig glad i løpe. Her må vi nok starte pent og bygge opp formen gradvis, men jeg er sikker på at Anita får til dette så fint! :D

Heia Anita!Anita Rønaas
Gruppe: Kom i løpeform


Jeg heter Anita Rønaas, 41 år, bosatt og jobber på Bjørkelangen. Gift og har 2 gutter på 8 og 10 år.
Høsten 2016 brakk jeg ryggen i en cross ulykke og etter det har det vært tungt å finne motivasjon til å trene. Delvis fordi jeg ikke er som før i muskulaturen og fortsatt har behov for hvile. Men mye fordi jeg aldri har vært glad i styrke trening. Noe som jeg MÅ gjøre for å bli bedre. Sliter med å finne motivasjonen som skal til i en hektisk hverdag.
Hvilken gruppe jeg vil være i:
Før ulykken var jeg glad i å løpe, men det får jeg ikke til nå. Så det blir løpegruppen jeg ønsker å være.
Hva målet mitt er:
Målet er å løpe igjen. Og veien dit starter med styrketrening. Sammen med ett sunnere kosthold er det ett stort pluss å gå ned de 10 kiloene jeg har gått opp siden ulykken.
Hva jeg tenker om opplegget:
Mye lettere å gjøre noe sammen, enn aleine. Skulle tru det var motivasjon nok å bli bedre i ryggen. Men jeg klarer så mye, sykler og kjører slalom. Er aktiv, men er langt fra fult fungerende. Så det å bli tett fulgt opp og få ett ekstra push av noen andre, håper jeg gir meg den motivasjonen jeg leiter etter.
Mine største svakheter:
Oi, akkurat nå føltes det ut som jeg har mange... Men det er å bli glad i styrketrening må det jobbes hardt med. I tillegg er det å finne tid til trening, si nei til mange fristelser og ikke ha så mange unnskyldninger for å slippe unna.

 

Bli med å heie på Anita fremover da vel! :D

  • 05.03.2018, 17:12

Presentasjon: Malin Holtet


Deltaker nr 1 som skal følges de neste månedene, er Malin! Hun skriver så fint, og beskriver følelser og en situasjon mange nok kan kjenne seg igjen i. Jeg synes vi skal heie skikkelig på Malin, og takke for at hun deler reisen videre med oss :D

Ps: konkurransen kan du lese om her

Malin Holtet
Gruppe: Ned i vekt


Jeg er Malin. Bosatt på Hemnes med samboer. Snart 30 år, tiltaksløs, tom og energifattig tobarnsmor til Milla 5 år, Max 4 år og bonusdatter på 9 år.
Hverdagen består av pendling til Lørenskog, jobb, oppussing av hus, husdyr, aktiviteter til barna, oppfølging av barna. Når kvelden kommer er all luft ute.

Jeg melder meg på for å snu mine energityver av noen tanker over til noe positivt, ved å bli flere kilo lettere i kropp og sinn.
Gikk fra 73 til 88 kjærlighetskilo på 1 1/2 år, og HATER DET! Vil bli den Malin som fantes for 2 år siden, og som finnes der langt inne fortsatt. Jeg vil være et forbilde for mine barn. En frisk og sunn mamma som ungene kan være stolt av!-Hva er målet og hva håper du å få ut av dette?

Som nevnt over så er målet og bli flere kilo lettere i kroppen og i sinnet slik at jeg kan være der for mine barn.
Jeg håper at livet mitt blir et mer «ja» liv enn et«huff» og «nei» liv​. Unga og jeg har opplevd mye motgang på få år, de fortjener en mor som er der. Og som har energi til å være der.​


-Hva tenker du om selve opplegget?

Jeg tenker at der høres veldig spennende ut! Jeg har et godt konkurranseinstinkt, og jobber målrettet mot noe hvis det kjempes mot andre. Dette er et opplegg som kan fungere fint i min hektiske hverdag.

-Hva er dine største svakheter, som du føler du må jobbe mest med i
kommende prosess?


At jeg er dårlig til å pushe meg selv når ikke andre er til stede. Jeg gir litt fortere opp alene enn hvis det står noen vedsiden av meg og gir det siste lille som skal til!
.....................................

-Få høre dere gi Malin et skikkelig stort HEIA! :D

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign