hits
  • 05.04.2018, 19:00

Madeleine Holtet: Jeg vil jeg vil men får det ikke til.

Jeg vil jeg vil men får det ikke til.
Jeg kjenner meg selv så altfor godt. Hvem jeg er og hva jeg vil bli er to helt forskjellige ting. Jeg har lenge sittet mye hjemme (bokstavelig talt på ræva) hvor den eneste aktiviteten iløpet av dagen har vært levering/henting av unger og kanskje en tur på butikken som ligger ca 200 meter nedi veien (har kjørt bil dit å). Jeg har/har hatt en tøff periode på nesten 10 år (!) I forhold til jobb, penger, bo osv. Angst, panikkangst, helseangst og depresjon er noe jeg har slitt mer eller mindre med siden ca 13 års alder. Så var det denne kroppen da, med enda en ting å ha dårlig samvittighet over lar jeg den forfalle I trøstespising og null aktivitet. Jeg har alltid tenkt at jeg burde trene. Ikke bare for kroppens skyld, men også fordi jeg vil leve ett godt liv! Jeg vil kunne løpe etter barna mine uten å nå puls på 200 etter 20 meter, og minne mer om oldemor på 80 enn mamma på 30.
Problemet er at jeg egentlig aldri har likt å trene. Eller for å si det litt enklere, jeg har aldri funnet noe jeg føler jeg mestrer og kan gjennomføre!

Jeg har I perioder ikke turt å prøve engang fordi jeg tenker det værste og er redd for hva som skal skje.
Det ironiske her er jo at for at kroppen min skal orke å gjøre alt jeg burde, så burde trening komme først! Det hjelper jo på psyken også har jeg fått høre 😉 Derfor var det for MEG, ett stort skritt bare å melde seg på dette for ei som alltid sier at "jeg ikke har trent siden gymtimene på barneskolen". Jeg har humor og selvironi, og folk ler litt når jeg sier det. Det tragiske er at det er sant🙈 Jeg vil (må) forebygge slag, hjerte-kar sykdommer og diabetes som går igjen I min nærmeste familie.

Jeg sitter å er redd, men bestemt på at jeg ikke vil dit! (Mens jeg sitter I sofan med noe godt😂)

Jeg var redd for å trene lenge fordi kroppen min forbinder økt puls, snøring og tung pust med angstanfall. Jeg har trodd flere ganger at jeg skulle få ett infarkt eller noe. Det ironiske er at det faktisk er mer sannsynlig når jeg IKKE trener. Snakk om å surre seg inn I en ond sirkel.


Jeg vil, men 14 år gamle meg får det ikke til. HJELP😣

  • 07.03.2018, 19:26

Presentasjon: Madeleine Holtet


Neste deltaker er Madeleine. Hun ønsker å oppnå en bedre helse både fysisk og psykisk, og trenger et spark bak for å komme i gang!
Nå er ihvertfall første steget tatt, og vi heier på henne hele veien!

Madeleine Holtet
Gruppe: Sterkere kropp

 

-Hvem er du, og hvorfor meldte du deg på?
Jeg er (veldig) snart 30, 2 barn på 5 og 10 år. Jeg meldte meg på fordi jeg aldri har klart å komme igang uten ett spark bak.
Jeg har en angst/mild depresjon som jeg har levd med I mange år, og hovedgrunnen til påmeldingen er å skaffe meg bedre helse både fysisk men også psykisk! Det hadde hjulpet meg masse på selvfølelsen og at jeg faktisk kan mestre noe. Jeg har dessverre ikke noe fast stilling annet enn annenhver helg så dagene blir fort veldig tiltaksløse og late. Dette gjør at jeg blir super inaktiv og det merkes godt på kropp og sinn.
Jeg vil lære meg å like trening, samt hvordan jeg skal trene.

-Hva er målet og hva håper du å få ut av dette?
Som nevnt over, få bedre fysisk og psykisk helse og lære meg å sette pris på trening og ikke minst mestre det/få det til.

-Hva tenker du om selve opplegget? Altså å utlevere så mye informasjon og følelser, og hva tenker du om at det er en konkurranse?
Jeg tenker at det ikke gjør meg noe. Jeg er vant til å snakke om det. Det med at det er en konkurranse ble først litt sånn: "da har jeg ingen sjanse, siden jeg egentlig ikke er noe særlig stor/tykk og resultatet på bilder kanskje ikke er enormt nok" 🙈 men dette handler om mer enn det fysiske og du har virkelig en nøtt å knekke med meg tror jeg 😂 samme med meg 😛 hadde vært spennende å få prøve. Og også bevise at man kan være total råtten i kroppen selv om man kanskje ikke har ett fedme problem.

-Hva er dine største svakheter, som du føler du må jobbe mest med i
kommende prosess?

Her har jeg nesten lyst til å svare det meste 🙈 Men det er vel selvtilliten og selvdisiplinen. Derfor trenger jeg hjelp
.
.....................................

La oss få både selvtilliten og selvdisiplinen på plass!
Heia!Ps: konkurransen kan du lese om her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign