Dette trenger du:
Bunn: 
♦350 gr blåbær ♦1 ts sukrin 
Topping: ♦200 gr sammalt hvete (evt havremel laget på glutenfri havregryn ved cøliaki) ♦150 gr kokosolje ♦100 gr havregryn (glutenfri hvis behov) ♦100 gr sukrin


Dette gjør du:

Legg blåbæra i bunn, og dryss 1 ts sukrin over. Så blander du de tørre ingrediensene til toppingen i en bolle, kutter kokosoljen i biter, og blander dette med fingrene. Kokosoljen skal altså være i fast form, og uten smak!
Deretter drysser du dette over blåbæra, og steker det i en paiform midt i ovnen på 180 grader i ca 30 minutter. Eller til paien har fått en gyllen farge!

......................

Frozen Yoghurt
 



Dette er ingredienser til 1 porsjon, og det eneste du trenger å gjøre er og mikse alt sammen med en stavmikser:
♦100 gr gresk yoghurt, vanilje ♦150 gr frossen bringebær ♦2 ss sukrin melis

Her kan man variere smaker. Mango er også veldig godt!

.................
Salat som passer perfekt til grillmaten!

Dette trenger du:
♦En halv kurv jordbær ♦1 beger grønnkål ♦2 store avokadoer ♦En dæsj olje ♦Litt salt og pepper


Dette gjør du:
Riv opp grønnkålen, og kast stilkene. Så skal kålen surres i stekepanne sammen med en dæsj olje, salt og pepper , til den er blitt myk og varm. Så legger du dette til avkjøling i salatbollen mens du kutter opp jordbær og avokado. Så skal alt blandes. 
PS: veldig godt med fetaost oppi også!
...............................

Tidenes kuleste grill-forrett 

Dette trenger du:
♦1 stor chili ♦1 ts philadelphia light (laktosefri for de som trenger det) ♦1 klype revet ost ♦2 skiver spekeskinke ♦et salatblad

Det eneste du trenger å gjøre er følgende:
-Kutte av det grønne på chilien, snitte den på langs, fylle i Philadelphia og revet ost, og til slutt lukker du den igjen og surrer spekeskinka rundt. (Tips til deg som ikke liker sterk mat: chilien er mildere jo lenger vekk fra «stilken» du kommer. Kutt da vekk en stor del av den tykkeste delen av chilien!) La den ligge på grillen på ikke så altfor høy varme frem til spekeskinka har fått en gyllen farge.
NB! Dette tar ikke lang tid!

Legg oppå et salatblad, og servér ganske kjapt.

Mye mer imponerende forrett enn ei vente-pølse, eller hva? ;)

......................
Grillspyd med pølse og grønnsaker



Her er mulighetene uendelige. Putt på dine favoritter! 

PS: bildet er tatt før grilling.
...................

Det var mine beste oppskrifter for en smakfull påske med masse grønnsaker, frukt og bær!

-God påske <3