hits
  • 11.04.2018, 20:27

Jeanette Isabell Bråten: søker motivasjon (og kanskje også en treningspartner)


Jeanette sliter med motivasjonen! Jeg så hvordan innsatsen var på Kick Off, og tror løsningen her vil være å trene sammen med noen! Også må man ha litt tålmodighet ;) Oppstarten hennes var for litt over en uke siden, og hun har allerede kommet litt i gang med treningen. -Både på kick off og hjemme. Som jeg sier til Jeanette: dette er en prosess som for mange kan ta litt tid komme godt inn i. Spesielt mentalt. At hun er i gang, er allerede et stort steg i riktig retning. Men klart det hadde vært mer morsomt og spennende hvis motivasjonen var på plass!

De andre deltakerne er bosatt hovedsaklig i kommunen vår, og kan treffes til trening når de ønsker. Dette er litt vanskeligere for Jeanette som har såpass lang reisevei til "oss". Er det kanskje en Eidskoging som har lyst til å joine treningen til Jeanette. Gjensidig pushing på trening, er det fine med å ha en treningspartner. I tillegg til at man da har lettere for å møte opp og gjennomføre, istedet for å skippe hvis lysta ikke er der!
Jeg må ærlig innrømme at jeg sliter fryktelig med og ha og få motivasjon, det er som det sitter en liten dritt på ene skulderen og sier: Jeanette, nå vet jeg du er fryktelig sulten på noe skikkelig kline mat, kom igjen, tar ikke skade av litt.. Så sitter det en annen på den andre skulderen og sier: kom igjen, dette kan du fullføre! Ja bra, sånn skal det gjøres og jeg vet du føler deg super bra når du trener og spiser riktig! Dette er gøy! Men dessverre er det den lille dritten som tar overhånd.. 😔 jeg vil så mye, jeg vil ha den kroppen jeg vil ha, jeg vil være den som er så sta og bestemt og ikke blir vippet av pinnen! Iblandt er jeg så sterk, mesteparten ikke... Ja, jeg hadde klart dette hadde jeg hatt noen til å piske meg hver dag, en PT hver dag for meg, slik som disse berømte kjendisene har det, ja da kan alle klare det, det gir motivasjon og du har ikke noe valg, men det koster, og ikke minst, så er det noe og klare å gjennomføre dette på egenhånd i hverdagen.. Jeg skuffer meg selv gang på gang, selv om jeg vet at det er dette jeg vil.. Jeg ser opp til dere som faktisk klarer å føre matplan osv! Dere er sterke! Det skulle ikke være så vanskelig for meg heller, men noe i hue på meg blir vridd, og da er jeg ute å kjører i feil retning...ikke har jeg gått noe ned i vekt heller, men jeg har fortsatt ett håp 🙂
........................

 

  • 06.03.2018, 19:58

Presentasjon: Jeanette Isabell Bråten


Yey!
-Vi har med oss en Eidskoging også.

Tipper mange kjenner seg igjen i periodetreningen og det å bruke maten som trøst. Da er det viktig at vi alle motiverer og heier henne fram, og kanskje man kan plukke opp noen tips og triks her og der når vi skal følge henne fremover :)

Heia!Jeanette Isabell Bråten
Gruppe: Sterkere kropp


Jeg er Jeanette, 30 år og bosatt på Vestmarka med samboer og 2 barn på 6 og 8 år. Jeg har aldri kommet ned i den vekta jeg trives i etter siste fødsel. Jeg meldte meg på for jeg vil føle meg bra, jeg vil ikke være den som nøler med å ta på seg bikinien til sommeren. Jeg klarer og trene bra i 1 uke så kommer disse stemmene i hode.,og da går alt i grus. Maten er en god trøst dessverre. Jeg ønsker og gå ned i vekt samt å bygge muskler. Jeg håper å nå de målene jeg har satt meg, at jeg skal føle meg fin og bra. Jeg synes opplegget virker veldig spennende og at det funker når man er flere. Jeg må jobbe masse med motivasjonen, og det å ikke skli ut ang kosthold. Det blir tøft.

...........................

 

-Hva konkurransen går ut på, kan du lese her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign