hits
  • 30.05.2018, 07:49

Resultater etter 1. runde: Jeanette Ekre Jørgensen


Jeanette ønsket å gå ned i vekt, og med en vektnedgang på hele 13 kg og -22 cm i midjen er dette HELT vilt! 
-Skikkelig imponerende.
Nå vil hun at hennes eventuelle plass går til noen som ønsker å gå mer "all in" i sommer. For Jeanette har jo allerede oppnådd så mye, at selv om hun ønsker mer vektnedgang, er det jo helt forståelig at hun roer ned tempoet litt på prosessen og nyter sommeren. Galdhøpiggen skal bestiges til høsten, så jeg er sikker på at hun ikke skal ligge helt på latsiden i sommer, selv om det er båtferie og liknende. 

Vi bøyer oss i hatten over disse resultatene, og ønsker lykke til videre! :D "Jeg har vært ved godt mot, jeg har trena, passa på hva jeg har spist.. men jeg vet at hvis jeg kommer med videre, vil det kanskje føre med litt problemer i forhold til båtferie, lite trening osv.. Så jeg velger derfor å ta med meg videre det jeg har lært, og prøver meg på egen hånd. Mye bedre at min evt plass går videre til en/ei som faktisk går all in. Og som virkelig står på hver eneste dag! 😊💪 Står respekt av hver å en! Jeg har gått ned mye i kilo og cm, så jeg fortsetter dermed som nå å håper jeg går ned mer 😅 Lykke til videre til alle sammen!"

 

  • 10.04.2018, 15:10

Jeanette Ekre Jørgensen: Fantastiske resultater etter kort tid!


Jeanette har virkelig funnet motivasjonen til å gjøre endringer. Barna er med på både styrketrening og sykling, og kombinasjonen av skikkelig stå-på-vilje og familiens engasjement har gitt resultater:

-4,1 kg på under 3 uker! :D
+En aktiv livsstil og bedre måltidsrytme!

Helt fantastisk! <3


Meldte meg på Bli spårti konkurransen fordi jeg sleit med motivasjonen, men HALLO motivasjon altså!
For første gang på 5 år er jeg under 90 kg.. støvet er børsta av sykkelen og bilen blir parkert framover.. nå skal det sykles til jobb.. Ja det er bare 4 km.. men hei.. jeg skal hjem igjen å.. OG jeg har 20 kg ekstra baki vogna 😁 Familien også er med på motivasjon og trening, og datteren på snart 12 som synes at alt som er fysisk er gørr, skal sykle med meg til skolen 💪

Jeg spiser oftere og mindre. Før kunne jeg gå en hel dag uten mat, spiste mer middag enn samboeren.. men nå som jeg spiser frokost, lunsj, og gjerne en gang til før middag, så er jeg ikke sulten til middag..det funker bra for meg. Jeg vet at mange legger om helt, spiser bare sunne ting osv.. men det greier jeg ærlig talt ikke. Så å spise mindre og oftere har fungert topp for meg 😁 da blir det ikke så mye snik spising av sjokolade osv heller.. har jo ikke lyst på noe.


Det er kjempe kult å følge med dere jentene.. dere er så bra !! Heier på oss 😍💪

  • 04.04.2018, 07:13

Jeanette Ekre Jørgensen: Er godt i gang!


Jeg er skikkelig imponert over oppstarten til Jeanette! Påsken gikk akkurat som planlagt på treningsfronten, selv om omgangssyken dukket opp! Styrketrening ble gjennomført, og hennes mål om antall mil på ski, ble også gjennomført og det med GLANS! 
Synes det er så flott å høre at hun også opplever at kostholdet har blitt bedre.

Bra jobba! :DEr allerede godt i gang med både styrke og trening ellers. Påska starta helt fantastisk, med sol fra skyfri himmel og ski turer.. Midt i uka kom ei lita runde med omgangssyke men kom meg heldigvis raskt! Merker allerede forskjell på både humør og energi. Jeg har også lagt om kostholdet, før kunne jeg spise kun middag, og da spiste jeg mye. Nå er det havregryn til frokost med bær, og vanlig mat ellers.. med vanlig mener jeg at jeg tar ikke helt av.. jeg spiser det jeg alltid har pleid å spise, men i mindre mengder! Jeg føler meg fortere mett! :) Jeg nådde målet mitt i påska og er så fornøyd med det! Gleder meg til fortsettelsen!

Heia Jeanette!

  • 07.03.2018, 11:37

Presentasjon: Jeanette Ekre Jørgensen


Neste deltaker som skal presenteres er Jeanette Ekre Jørgensen.

Den trøtteste 3-barnsmoren i bygda? 
-Det må vi få endret på :) 


Jeanette Ekre Jørgensen
Gruppe: Kom i løpeform

 

Jeg er Jeanette. Jeg bor i Hemnes med samboeren og barna.
Jeg har nettopp fylt 30, men føles som 70. Er nok den trøtteste 3 barnsmammaen i bygda, men det vil jeg snu. Hverdagene går med til jobb, barna, hus og hjem. Men da er det stopp. Meg selv går rett i glemmeboka. Det finnes ikke ett snev av selvdisiplin og alt er ett ork.

Jeg meldte meg på løpe gruppa (nr 2) for å forbedre kondis fra 0% til 100%. Selvfølgelig for å gå ned i vekt også, men nå er kondis viktigst for meg. For å kunne holde følge med barna i lek og moro, for å ORKE å leke.
Og at jeg får mer energi så jeg ikke havner i sofaen så fort klokka bikker leggetid for ungene. Vil yte det lille ekstra. Vil snu tankegangen min fra å legge meg på sofaen til å tenke at "nei nå tar jeg meg en joggetur".

Jeg ønsker å snu selvtilliten min til det positive og for å forholde meg frisk. Være ett godt forbilde for barna mine og være der for de i oppveksten. Jeg er ikke veldig flink til å sparke meg selv bak men konkurranse instinktet mitt er der, så dette er jo en helt super anledning til å snu både tankegang og kondis.
.....................................

-Få høre dere gi Jeanette et skikkelig stort HEIA! :DPs: konkurransen kan du lese om her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign