hits
  • 23.05.2018, 21:10

Resultater etter 1. runde: Ida Eugenie Milliansen


Ida startet konkurransen med sjukdom, men kom seg fort i gang med treningsplanen. I tillegg til å delta på fellestreninger har hun også vært med i en av mine PT-grupper denne våren, og det har vært så moro å se hvordan kroppen blir sterkere og smalere for hver gang hun kommer på trening. 

Virkelig en enestående innsats, og alle kilo og cm er vel fortjent!

Resultater etter 1 runde:
-4,5 kg
-10 cm i midjen!!!!


Ja da var de første 2 mnd med livstilsendring unna gjort. Kroppen har virkelig fått kjørt seg, den har lært seg å leve på en passe porsjon sunn middag, og jeg tror faktisk jeg har vært konstant støl i låra nå siden 1. april. Men så gøy det har vært. Det har gått altfor fort. Men allikevel har noen milepæler blitt nådd:
- første ordentlig sit-up i voksen alder gjennomført.
- Endelig følt meg komfortabel nok til å gå i shorts på butikken.
- Buksa som ikke har passa på 4 år, ble brukt på jobb i dag. Og den var nesten for stor👏🏻
Og sikkert ennå mer.

10 cm rundt livet er borte og det samme med 4,5kg, men det viktigste, selvtilliten og energien har virkelig begynt å blomstre. Jeg kan ikke tro at det straks kan være over for min del, jeg håper ikke det. Jeg vil så gjerne være med denne flotte Spårti-gjengen videre. Så husk å stem på meg på onsdag (30/5-18), slik at jeg kan fortsette utviklingen og få ennå mer kunnskap.

  • 27.04.2018, 12:50

Ida Eugenie Milliansen: oppdatering etter 4 uker


Ida fikk en litt kjedelig start på konkurransen, da hun ble sjuk, men brukte allikevel den uka til å endre kostholdet. De siste ukene har hun uansett vært godt i gang med trening, da både egentrening og i PT-gruppe hos meg. Jeg kan bekrefte at innsatsen er super, og at det gir resultater :D

Resultater etter snart 4 uker
-4 kg
-7 cm i midjen (!)
Den første uka inneholdt både influensa og bihulebetennelse, noe som ikke var drømme starten. Men jeg ble så motivert av å se hva de andre i gruppa gjorde, så jeg la om kostholdet i den uka. Jeg tror det er første gangen i hele mitt liv at jeg har vært syk og ikke stappet innpå med sjokolade, godis og brus🙈
Nå, 4 uker inn i dette, har også stive og støle muskler blitt endel av hverdagen😅 Man får en helt egen gangart opp og ned trapper når låra mer eller mindre vil takke for seg. Men jeg merker forandring i energinivået, sofaen er ikke lenger første stoppested etter middag eller legging av unger. Det å føle at jeg faktisk får noe ut av de timene hjemme etter jobb, er herlig.
Neste delmål er å få på seg uniformsbuksa til jobben som har ligget lengst inne i skapet i 4 år før de neste 4 ukene har gått.

  • 07.03.2018, 07:17

Presentasjon: Ida Eugenie Miliansen


En navnesøster er også med! 
Ida Eugenie er vel ikke den eneste som finner på gode unnskyldninger for kose seg litt ekstra eller å ikke trene? ;)
-Men nå som vi er i en konkurransesituasjon, hvor alt at på til skal deles, kan det hende dette snur ganske kjapt!

Heia Ida!Ida Eugenie Miliansen
Gruppe: Ned i vekt


Ida heter jeg, og er snart 31 år. Jeg bor på Bjørkelangen med samboer og to små frøkner på 3 og 4 år. Hverdagene går som regel med til jobb og familien. Og når barna er lagt synker jeg som regel sammen på sofaen og sover før klokka rekker å bli 20.

Jeg meldte meg på fordi nå viser vekta det samme som når jeg var høygravid med minste frøkna, noe som ikke er bra for hverken hode eller kroppen. Jeg trives ikke i egen kropp og energinivået er på bånn. I tillegg fikk jeg påvist artrose i det ene kneet for et år siden og sliter med smerter i hoftene, og den beste medisinen for det er trening. Noe jeg trenger å gjøre til en vane og ikke bare i perioder sånn som i dag.

Målet med å delta er selvfølgelig å gå ned de kiloene som irriterer meg. Men å få gode vaner når det gjelder trening og kosthold er vel det viktigste og det som er målet. Slik at kroppen kan fungere i hverdagen mange, mange år til.

Selve opplegget er veldig spennende. Jeg måtte gå noen runder med meg selv før jeg meldte meg på. Men jeg motiveres veldig av konkurranse, og håper det kan hjelpe meg med å gi det lille ekstra så jeg når de målene jeg setter meg.

Min største svakhet når det kommer til trening og kosthold er nok alle de «gode» unnskyldningene jeg finner på for å slippe å trene eller unne meg noe jeg som vet at jeg ikke burde.
................


Ps: konkurransen kan du lese om her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign