hits
  • 03.09.2018, 08:04

Ida Eugenie Milliansen: oppdatering etter 5 måneder


Ida har hatt en tøff periode de siste to ukene, og det har gått noe utover treningen. Men altså: 2 uker ila 5 måneder, er helt innafor. Jeg har trua på at hun er back on track fra og med i dag, og vi heier henne i gang igjen. 
Hun har jo klart å holde fast ved gode kostholdsvaner på tross av en tung tid, og det er jo helt fantastisk! 13 cm er borte fra midjen, 10.8 kg fra kroppen! Og hun ser fantastisk ut! :D 

 

Så var de 4 første ukene av runde 3 over, tenke seg til.
De ukene har flydd unna.
Det startet jo så bra, en topp motivert Ida som fikk ekstra press på seg da hun var en av 2 som ble valgt av PT Ida til å gå videre. Etter 2 uker der jeg fulgte planene etter punkt og prikke. Jeg trente, var flink, nådde nye mål - alt var helt topp, kom smellen. Hvertfall på treningsfronten. Livet ble litt for mye, med dødsfall i nærmeste familie, jeg startet på skolen igjen og hverdagen var i full gang. Men nå, 2 uker etterpå er jeg klar til å begynne på nytt igjen. Jeg er kjempe motivert faktisk! Når jeg ser hva de andre i gruppa får til, kan jeg så absolutt ikke være noe dårligere. Ida satset på meg for 4 uker siden, og hun skal ikke angre på det de neste ukene det er helt sikkert!
Heldigvis har jeg fått veldig gode vaner når det kommer til kostholdet. Så selvom jeg syns det har vært vanskelig å prioritere trening disse 2 ukene, har jeg klart å ta gode og lure valg når det gjelder maten. Jeg planlegger hver søndag middager ut uken og handler på mandag. Frokost og lunsj blir laget hver dag, eller det planlegges hvilken yoghurt og frukt jeg skal spise på jobb til lunsj. Det er en kjempe forskjell fra hvordan det var før.
Nå gleder jeger til de neste 4 ukene og jeg gleder meg til å komme tilbake for fult fra og med i dag! Til helgen skal Rallarvegen sykles, noe jeg så absolutt ikke hadde sagt ja til for 5 mnd siden. Men jeg gleder meg til å oppleve både naturen og mestringsfølelsen👏🏻

  • 29.07.2018, 20:05

Resultater etter 2.runde: Ida Eugenie Milliansen


Ida sa før ferien at hun var spent på hvordan det skulle bli å kombinere livsstilsendring og sommerferie.
-Men det har jo gått strålende :D

Så flott innsats, og super innstilling! Og det er jo helt rørende å lese om alt Ida har fått ut av den nye livsstilen <3

Som flere andre har vektnedgangen gått litt tregere siste ukene, så jeg har påpekt for de nå at "jammen, det har jo vært ferie". De har klart å gå ned i vekt iløpet av våren og forsommeren, og så har de kost seg  (på en littegrann sunnere måte) gjennom ferien UTEN å ha lagt på seg igjen! Det er jo knall-bra! De fleste av deltakerne oppga en historie som tidligere jojo-slankere med flere mislykkede vektnedganger bak seg. Mislykket i form av at de etter en stund var oppe i samme vekt (om ikke større). Denne sommeren har de unngått jojoen, og kan nå rett og slett bare fortsette der de slapp, og jobbe på videre.
-For dette er en livsstilsendring, ikke en diett!

Resultater etter 2.runde:

Vekt: - 9,3kg

Midje: -11cm

Push up på tær:
Før: 0, Nå: 3


Ja ukene flyr, og nok en gang er det dags for oppdatering. Runde 2 har virkelig vært 8 uker der jeg endelig har fått nok selvtillit at jeg driiter rett og slett i hva andre syns om hvordan jeg ser ut og hvordan jeg kler meg. Jeg er stolt av den kroppen jeg har, den overrasker meg på trening og i hverdagen gang på gang. Jeg har løpt mine første 4km uten pause, tatt push-up på tær, løpt i trapper i hoppbakken, for å nevne noe som var helt urealistisk for meg for 16 uker siden. Jeg roper hurra for at jeg nå endelig kan begynne å være den aktive mammaen jeg alltid har hatt lyst til å være, hun som er med og hopper på trampolina, med på sykkeltur, leker sisten, sparker fotball osv uten å føle at at man dør av hyperventilering.

Årets ferie er gjennomført, og aldri tror jeg den har vært mer aktiv som i år. Og aldri tror jeg vekta noen gang har gått i minus i løpet av ferieukene, men i år har jeg altså klart det. Og jeg har kosa meg jeg altså, ikke følt at jeg har gått glipp av noe. Det å finne en balanse har vært deilig. Men jeg at så fort jeg ikke er på jobb sliter jeg med tida mellom måltidene mine. Det går altfor lang tid mellom frokost, lunsj og middag, dessverre. Så det må jeg virkelig jobbe med i ukene som kommer. Vekta har møtt et platå nå de siste 4 ukene, dessverre. Derfor vil jeg være med videre så jeg kan lære få ennå mer forståelse for hva som må til, både det å gå mer ned, men også hvordan klare å holde vekta når jeg endelig kommer i mål. Jeg håper så inderlig dere stemmer meg videre 1. august.


  • 03.07.2018, 08:20

Ida Eugenie Milliansen: resultater etter 12 ukerENDELIG fikk Ida til push ups på tær. Dette vet jeg hun har jobbet hardt for, og har hatt som det neste store treningsmålet.
Da er det moro å se at hun lykkes.

Lykkes gjør hun også med det nye (og ganske krevende) treningsprogrammet. Kiloene forsvinner, midjen blir smalere, kroppen sterkere.... 
-Ja, her går alt etter planen! :D 

Vekt og mål:
-9,5 kg!
-13 cm i midjen!!

Push ups på tær:
Oppstart: 0
Nå: 2


Da var det på tide med en oppdatering igjen da, tenk nå er vi allerede halvveis i andre runde. Ny treningsplan ble utdelt med ord som pyramide og AMRAP, noe som selvfølgelig måtte Googles. For jeg skjønte at dette betydde at jeg måtte utafor komfortsonen nok en gang. Men det går veldig bra, det er jo utenfor komfortsonen en vokser og mestringsfølelsen blomstrer. Det er så gøy når man ser og føler resultater. Så motivasjonen til å gi alt og gjennomføre er på topp. Noe den burde være nå som sommerferien nærmer seg, for jeg innbiller meg at det kan bli 3 tøffe uker. 

  • 23.05.2018, 21:10

Resultater etter 1. runde: Ida Eugenie Milliansen


Ida startet konkurransen med sjukdom, men kom seg fort i gang med treningsplanen. I tillegg til å delta på fellestreninger har hun også vært med i en av mine PT-grupper denne våren, og det har vært så moro å se hvordan kroppen blir sterkere og smalere for hver gang hun kommer på trening. 

Virkelig en enestående innsats, og alle kilo og cm er vel fortjent!

Resultater etter 1 runde:
-4,5 kg
-10 cm i midjen!!!!


Ja da var de første 2 mnd med livstilsendring unna gjort. Kroppen har virkelig fått kjørt seg, den har lært seg å leve på en passe porsjon sunn middag, og jeg tror faktisk jeg har vært konstant støl i låra nå siden 1. april. Men så gøy det har vært. Det har gått altfor fort. Men allikevel har noen milepæler blitt nådd:
- første ordentlig sit-up i voksen alder gjennomført.
- Endelig følt meg komfortabel nok til å gå i shorts på butikken.
- Buksa som ikke har passa på 4 år, ble brukt på jobb i dag. Og den var nesten for stor👏🏻
Og sikkert ennå mer.

10 cm rundt livet er borte og det samme med 4,5kg, men det viktigste, selvtilliten og energien har virkelig begynt å blomstre. Jeg kan ikke tro at det straks kan være over for min del, jeg håper ikke det. Jeg vil så gjerne være med denne flotte Spårti-gjengen videre. Så husk å stem på meg på onsdag (30/5-18), slik at jeg kan fortsette utviklingen og få ennå mer kunnskap.

  • 27.04.2018, 12:50

Ida Eugenie Milliansen: oppdatering etter 4 uker


Ida fikk en litt kjedelig start på konkurransen, da hun ble sjuk, men brukte allikevel den uka til å endre kostholdet. De siste ukene har hun uansett vært godt i gang med trening, da både egentrening og i PT-gruppe hos meg. Jeg kan bekrefte at innsatsen er super, og at det gir resultater :D

Resultater etter snart 4 uker
-4 kg
-7 cm i midjen (!)
Den første uka inneholdt både influensa og bihulebetennelse, noe som ikke var drømme starten. Men jeg ble så motivert av å se hva de andre i gruppa gjorde, så jeg la om kostholdet i den uka. Jeg tror det er første gangen i hele mitt liv at jeg har vært syk og ikke stappet innpå med sjokolade, godis og brus🙈
Nå, 4 uker inn i dette, har også stive og støle muskler blitt endel av hverdagen😅 Man får en helt egen gangart opp og ned trapper når låra mer eller mindre vil takke for seg. Men jeg merker forandring i energinivået, sofaen er ikke lenger første stoppested etter middag eller legging av unger. Det å føle at jeg faktisk får noe ut av de timene hjemme etter jobb, er herlig.
Neste delmål er å få på seg uniformsbuksa til jobben som har ligget lengst inne i skapet i 4 år før de neste 4 ukene har gått.

  • 07.03.2018, 07:17

Presentasjon: Ida Eugenie Miliansen


En navnesøster er også med! 
Ida Eugenie er vel ikke den eneste som finner på gode unnskyldninger for kose seg litt ekstra eller å ikke trene? ;)
-Men nå som vi er i en konkurransesituasjon, hvor alt at på til skal deles, kan det hende dette snur ganske kjapt!

Heia Ida!Ida Eugenie Miliansen
Gruppe: Ned i vekt


Ida heter jeg, og er snart 31 år. Jeg bor på Bjørkelangen med samboer og to små frøkner på 3 og 4 år. Hverdagene går som regel med til jobb og familien. Og når barna er lagt synker jeg som regel sammen på sofaen og sover før klokka rekker å bli 20.

Jeg meldte meg på fordi nå viser vekta det samme som når jeg var høygravid med minste frøkna, noe som ikke er bra for hverken hode eller kroppen. Jeg trives ikke i egen kropp og energinivået er på bånn. I tillegg fikk jeg påvist artrose i det ene kneet for et år siden og sliter med smerter i hoftene, og den beste medisinen for det er trening. Noe jeg trenger å gjøre til en vane og ikke bare i perioder sånn som i dag.

Målet med å delta er selvfølgelig å gå ned de kiloene som irriterer meg. Men å få gode vaner når det gjelder trening og kosthold er vel det viktigste og det som er målet. Slik at kroppen kan fungere i hverdagen mange, mange år til.

Selve opplegget er veldig spennende. Jeg måtte gå noen runder med meg selv før jeg meldte meg på. Men jeg motiveres veldig av konkurranse, og håper det kan hjelpe meg med å gi det lille ekstra så jeg når de målene jeg setter meg.

Min største svakhet når det kommer til trening og kosthold er nok alle de «gode» unnskyldningene jeg finner på for å slippe å trene eller unne meg noe jeg som vet at jeg ikke burde.
................


Ps: konkurransen kan du lese om her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign