hits
  • 28.05.2018, 17:14

Resultater etter 1. runde: Lars Petter MartinsenOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lars har vært med i gruppa "sterkere kropp", og det er ingen tvil om at han har blitt sterkere!
-Altså: WOW

Heller ingen tvil om at han har trent som han skal disse ukene, og jeg ser stadig oppdateringer på snap, hvor han til og med er på plass på Trento grise-tidlig på morgen. -SÅ dedikert!

Målet etter forrige oppdatering var å spise mer, for å få stoppet vektnedgangen. Nedgangen har de siste ukene ikke vært like drastisk, men nå er det nok. Nå skal kroppen bygges opp, istedet :)

Heldigvis har runde nr 2 fokus på nettopp kosthold, både vektnedgang og -økning, i tillegg har jeg nå gitt han noen lure tips ;)


Formtester:

Knebøy med vekt:
Ved oppstart: 10 stk med 40 kg 
Nå: 3x 6 stk med 70 kg!!! + 5 stk med 80 kg!!!!


Planke med utoverføring av ben:
Ved oppstart: 35 sek
Nå: 2 min 1 sek!!!!

Hang ups:
Ved oppstart: 3 stk
Nå: 8 stk!!!

Vekt og mål:

Vekt:
-  7,2 kg

Cm midje:
-  11 cm
Round one!!,
det hadde jeg ikke trodd. Med motivasjon på minus siden og følelsen av å være et dovendyr snudde seg sakte men sikkert etter hvert som ukene gikk.
Følelsen av mestring og å kunne se så stor forandring er helt herlig, det har økt motivasjonen betraktelig og det har gjort denne reisen slitsom men fin😊
Har begynt å trives veldig med trening og en sunnere livsstil og kjenner selvtilliten og energien kommer krypende tilbake. Men hadde aldri klart dette uten all støtten fra deg Ida, spårtigjengen og familien, en stor takk!
Målet mitt videre blir å øke matmengden noe, for å stoppe vektnedgangen og øke muskelmassen.
Håper å få være med denne gjengen og opplegget videre, så stem meg gjerne frem😃
Har slitt hele livet med å tørre å vise hud, men går jeg videre lover jeg å vise min store forandring ved neste oppdatering😄

  • 28.05.2018, 12:24

Resultater etter 1. runde: Helene Krogsvold Martinsen


Jeg meldte meg på fordi jeg ville ha ett dytt i riktig retning og det har jeg jammen i meg fått 🙂
Jeg har gått ned 4kg, og cm rundt både mage, hofter og lår har minket en del!
Jeg startet med masse motivasjon , rett på matplan og fulgte treningsprogram . Men så begynte jeg ikke bare i en ny jobb men to. Så var det å få trening inn i en helt ny hverdag med turnusjobb og følelsen av lite tid med barna.
det var ikke så lett. Så de siste ukene har vært preget av svært lite trening . Men jeg har vært flink med maten ..
Men jeg har bestemt meg for at dette var den siste uka der trening ikke passet inn!
Men jeg velger å hoppe av her. For det er så mange andre utrolig dyktige deltagere her som jeg syns fortjener dette mye mer enn meg!
Så takk Ida for muligheten du ga meg og for at du har gjort veien videre litt lettere for meg!

  • 01.05.2018, 18:27

Lars- Petter Martinsen: oppdatering etter 1 mnd +


Lars er med i gruppa "sterkere kropp", og sterkere har han også blitt! Han har vært i gang med treningsplanen i litt over en måned nå, hvilket har resultert i store forbedringer i formtest-øvelsene. Han har også gått ned en del i vekt, -4,5 kg og -7 cm i midjen, og har derfor fått én oppgave fremover: spise mer mat ;)
Han har fått litt tips ang strekk i låret, så nå tenker jeg han snart kan gjennomføre ettbeinsøvelsene igjen :)

Resultater etter litt over 1 mnd:

Planke med utoverføring av bein: 
Før: 35 sek
Nå: 1 min og 10 sek

Knebøy:
Før: 10 stk med 40 kg
Nå: 6 stk med 70 kg

Hangups:
Før: 3 stk
Nå: 6 stk

WOW!!!!Fikk en veldig god start på det hele.. veldig motivert og full av forhåpninger om at dette SKULLE jeg klare. Første 2 ukene gikk veldig bra med både trening og mat.. selvfølgelig ljuger jeg litt vist jeg sier at jeg ikke hadde lyst på en pose P-gull når helgen begynte å nærme seg, men veldig fornøyd for den klarte jeg meg uten. Min nye og trofaste venn med navn: Mager Vanilje Kesam, har vært til stor hjelp når søtsuget har vært som værst. Fantastisk!! Fikk en liten down etter Ca 2-3 uker da jeg fikk strekk/skade i det ene låret. Måtte droppe ut noen av beinøvelse og da falt motivasjonen en hel del.. Tok 2 dager off fra all trening før jeg jeg fant ut at det ikke hjalp å sitte i soffan å syns synd på seg selv. Fant noen alternative øvelser å tok noen joggeturer.
Begynner denne uken med fullt treningsprogram og motivasjon og lår tilbake:)
Morro å se så mye flinke spårtifolk og så mye bra resultater, det motiverer:) Stå på folkens!!

  • 11.03.2018, 14:48

Presentasjon: Helene og Lars


Neste ut er nok et par som har meldt seg på sammen.
-Tenk, så motiverende å gjøre dette sammen!

De nevner begge dette med å gi seg når det blir for tungt og det å ikke fullføre. Vi heier på dere begge, og håper dette gir motivasjon til å ikke gi seg, i tillegg til resultater som varer :D 

Helene og Lars-Petter Martinsen
Gruppe: Sterkere kropp

 

Hvem er dere?
Helene Martinsen 28 år og Lars-Petter Martinsen 34 år.
Vi har to barn , på 1 år og 10 år.
Vi har meldt oss på fordi vi trenger enn sunnere livsstil. Vi begge sliter med å finne motivasjon og da hjelper det ikke at vi er to like late mennesker. Vi ønsker rett å slett å kunne være aktive sammen med barna våre, og bli en sunnere familie.

Helene sliter med litt ekstra etter både samboerkilo og siste svangerskap, og føler seg totalt tom for energi og overskudd .
Hun ønsker å gå ned i vekt og få selvtillit og formen tilbake .

Lars har alltid vært en periode- slanker, og faller fort tilbake til sofaen igjen.
Han ønsker å melde seg på for å oppnå en bedre fysisk og psykisk helse som vedvarer .
Han ønsker å gå ned i vekt/få en sterkere kropp

Helene's første tanke var at opplegget er veldig spennende, men må innrømme at jeg er litt redd da jeg faktisk ikke har trent på .. 10 år eller mer. Men nå er jeg klar.
Lars sine første tanker var også at det var spennende men samtidig skummelt å skulle dele dette på nett med mange andre , men hva gjør man vel ikke for en stor forandring.
Begge er enig om at det er moro med konkurranse .

Helene sine største svakheter er at hun er alt for avhengig av cola og andre godsaker . Og at hun gir seg altfor fort når ting blir tungt .
Lars sine største svakheter er at han ikke klarer å fullføre ting , motivasjonstap og han er altfor glad i sofa og snacks.

.....................................


-Heia dere!


Ps: konkurransen kan du lese om her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign