hits
  • 07.06.2018, 07:30

Hanne Jeanette: Birken neste år!


Jaaaa, jeg gikk videre til runde 2🤗🤗🤗
Dette var moro, tusen takk til alle de av dere som stemte på meg😊

Nå er vi straks halvveis i den første uken. Forventningen til disse kommende ukene er helt annerledes enn hva de var var oppstarten i april. Da viste vi lite om hva som kom til å møte oss, men nå har vi alle en viss anelse iallfall🤣


Mye av fokuset denne runden blir kosthold. Kjenner jeg har endel spørsmål angående mat og trening. Hva skal man spise før/etter ei treningsøkt???? Forskjell på lett og hard økt? Styrke og kondisjon??? Dette og mye annet er noe Ida helt sikkert kommer til å guide oss igjennom de neste 7-8 ukene😊

Nye uker, nye mål🤗 Etter at jeg kom meg videre til runde 2, har jeg også satt meg nye mål å sikte mot. Jeg og ei venninne skal nemlig gjennomføre Birken (løp) neste år. For meg er dette nesten litt usannsynlig å gjennomføre, men jeg skal ikke gi opp målet føre jeg har prøvd. Det er akkurat 12 måneder til neste års løp, så her er det mange måneder å trene på😅☺️

 

  • 27.05.2018, 07:25

Resultater etter 1. runde: Hanne Jeanette IngeborgøienHanne har vært i løpegruppa, for hun ville komme i løpeform.
-Og dæven som den løpeformen har forbedret seg!

Hun har deltatt på en del fellestreninger, i tillegg til å følge treningsplanen sin. Å gå fra og kunne løpe 2,5 min sammenhengende til hele 25 min sammenhengde, er jo helt utrolig på bare 8 uker! 
-Jeg er SÅ imponert :D


Vekt og mål:

Vekt:
-  2,5 kg

Cm midje:
-  4 cm

Cm hofter:
- 7 cm!


Formtester:

Sammenhengende jogging:
Ved oppstart: 2,5 min
Nå: 25 min!!!!!

Test-runde/distanse:
Ved oppstart: 28 min 27 sek
Nå: 25 min!!!!!


 

Her kommer min oppsummering av denne 1. runden:
Da var 1. runde over og straks klart for avstemming. Disse 8 ukene for meg har vært både harde og vonde, men også morsomme og spennende. Har fått kjent på mestringsfølelsen, noe som jeg nesten ikke trodde jeg skulle få oppleve. Stort for meg, men kanskje lite for andre.

Å følge selve opplegget til Ida har egentlig vært veldig enkelt og greit. Har vist til en hver tid hva jeg skulle trene, og dette har nok vært mye av grunnen til at jeg har klart å gjennomføre den oppsatte treningsplanen. Det at man også kunne bytte ut noen av øktene med andre aktiviteter, har også gjort ting enklere, ved for eksempel ferie eller sykdom.

Jeg synes ukene har gått veldig fort, og kjenner at jeg er langt i fra målet mitt. Både når det gjelder det fysiske og ikke minst det psykiske. Tar lang tid å få inn gode vaner, og jeg synes nok fortsatt at maten kan være vanskelig, spesielt nå som vi har fått sommeren hit.

Men skulle det bli slik at jeg ikke kommer meg videre fra denne 1. runden, vil jeg få takke deg Ida😊 Du gjør en kjempe jobb, ikke bare under denne konkurransen, men ellers også. Har vært morsomt å trent sammen med deg i disse 2-3 årene, og ikke minst sett hvor langt du har kommet med drømmen din😊 Husker fortsatt den 1. aerobic timen du hadde i Hølandshallen🤗

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 28.04.2018, 14:16

Hanne Jeanette Ingeborgøien: oppdatering etter ca 1 mnd


Hanne er godt i gang, og merker positive forandringer på treningsformen :) Hun har også tatt noen grep på kostholdsfronten, og skal ha enda mer fokus på dette fremover. Testløpet har hun forbedret med hele 2 minutter, og cm forsvinner i midjen :D

Oppdatering etter litt over 1 mnd:
-1,5 kg
-4 cm midje
- Forbedret testløp med 2 minutter!


5 mnd siden fødsel og 5 uker siden oppstart..... hvor har ukene og månedene blitt av spør nå jeg!
Disse 5 ukene med «bli SPÅRTI» konkurransen har gått over all forventning for min del. Merker at kroppen er i forandring, men også tankene rundt dette med trening og kosthold. Vekten viste bare -1,5 kilo ned siden oppstart, men er vant med at kiloene ikke raser av. Er faktisk fornøyd med at det går i riktig retning, selv om det går sakte. Desto hyggeligere var det når målebåndet viste -4 cm på både midjemålet og rundt hoftene i dag:)

Selve treningen har gått bra, har byttet ut noen av de oppsatte øktene med andre lignende aktiviteter, så føler at jeg er på rett spor. Joggingen/løpingen går mye bedre enn ved oppstart. Merker at kondisjonen er bedre, og at styrketreningen har hjulpet med litt vonde legger. Melkesyren kommer heller ikke så fort som tidligere. Når jeg tok testløpet mitt igjen nå, så klarte jeg denne distansen på 2 minutter kortere enn ved oppstart, så en positiv utvikling har det jo vært. Gleder meg rett og slett til ukene fremover, blir spennende å se om kroppen reagerer på samme vis som den har gjort til nå.
Kostholdet er noe jeg skal fokusere på i ukene fremover, fokuset blir størrelsen på porsjonene og selve ingrediensene. Etter at jeg har startet med såpass mye trening, sammenlignet med før oppstarten, så kjenner jeg at kroppen vil ha mer mat. De dagene hvor jeg har trent, skriker kroppen etter mer mat. Har prøvd å spise de tingen som metter mer og tatt et mellommåltid ekstra (yoghurt, frukt eller litt rå grønnsaker). Har fungert fint frem til nå.
Blir noen spennende uker i mai, skal stå på og gjøre mitt beste:) 

  • 19.04.2018, 16:51

Hanne Jeanette Ingeborgøien: oppdatering etter 3.5 uke


Hanne har vi ikke hørt noe i fra enda, sånn bortsett fra presentasjonen. Da er det veldig interessant å høre hvordan de første ukene har gått :)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter 3,5 uke inn i opplegget, merker jeg godt endringer på både kropp og tankegang. Har verken veid eller målt meg i løpet av disse 3,5 ukene, så det blir spennende å gjøre dette til mandagen. Å følge treningsopplegget til Ida har egentlig ikke vært noe vanskelig. Har byttet ut et par av de oppsatte øktene med annen trening, så føler at dette har gått fint. Forrige uke fikk jeg kun gjennomført 3 av 4 oppsatte økter fra Ida, men 2 av de jeg fikk tatt, var styrke. Føler at styrketreningen er viktigere enn å få tatt en løpe-/joggetur akkurat nå. Merker også at det ikke er så lenge siden jeg fødte, så det er viktig at jeg får på plass stabilitet og kjernemusklene.
Har i alle år hatt vondt i leggene under en joggetur, så dette plages jeg litt med ennå. Men skal prøve meg litt frem på forskjellige underlag og ikke minst, investere i noen gode joggesko. Har et par å bytte mellom i dag, og merker forskjell i bena med de forskjellige skoene.
I tiden fremover skal jeg også få prioritert kostholdet bedre. Bruker endel av oppskriftene til Ida, men vil prøve mer å følge de oppsatte planene hennes.
Gleder meg til ukene fremover, mye på grunn av at man merker fremgang på kondisen, og litt på styrken i kroppen. Da er det mer moro å trene😍

 

  • 10.03.2018, 08:12

Presentasjon: Hanne Jeanette Ingeborgøien


Hanne har alltid hatt lyst til å komme i gang med løpingen, men sofaen har fristet mer. Nå tenker jeg det sitter litt lenger inne å velge sofaen istedet, for nå er vi jo i en konkurranse. Hun har ikke lyst til å ryke etter 1.runde, så her må vi heie og stemme! :D

Hanne Jeanette Ingeborgøien
Gruppe: Kom i løpeform

Mitt navn er Hanne og jeg bor på Fosser. Der bor jeg og min mann med våres barn på 5 1/2 år og 3 1/2 mnd.
Jeg har meldt meg på rett og slett for å komme i bedre form, og holde følge med barna under lek og moro. Har alltid hatt lyst til å komme i gang med litt løping, men det har aldri blitt noe av. Sofaen har fristet mer. Bonusen med løpingen er jo at man forhåpentligvis går ned i vekt også, noe som jeg absolutt kunne tenke meg.
Målet med denne prosessen, er først og fremst å forbedre kondisen. Føler at den er lik null pr dags dato, så veien fremover er lang. Men håper selvfølgelig på at denne kan endres og at løpingen går bedre etterhvert.
Opplegget virker veldig bra, gir motivasjon og ikke minst konkurranseinstinkt. Har jo ikke lyst til å ryke ut i første runde.
Når det kommer til svakheter, er selvdisiplin og selvtillit høyt oppå lista. Å gi opp nesten føre man har begynt har jeg vært god på i mange år, men nå vel jeg få en slutt på dette. Blir sikkert ikke lett, men den som intet våger intet vinner.

.....................................

-Heia Hanne!Ps: konkurransen kan du lese om her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign