hits
  • 30.07.2018, 17:58

Resultater etter 2.runde: Ellen Iren Thoresen


Ellen fortsetter å være aktiv, og har blitt sterkere, slankere, raskere og mer utholden!
Veldig moro å se at treningen gir resultater!
-Både for henne og PT'en ;)

Nå håper hun på deres stemmer, slik at hun får blitt med videre i konkurransen :DVekt og mål:
-6,5 kg
-9 cm i midjen

Formtester:

Planke med utoverrotering av bein: før 0, nå 47 sek.

Vanlig planke: før 2 sek, nå 46 sek.

Push up på knær: før 6 stk, nå 25.

Strake push up: før 1, nå 16.

Løpe sammenhengende: ved oppstart 7 minutter, nå 45 minutter.
Så fort tiden går. Allerede tid for oppdatering, også midt i sommerferien da gitt 😀 Gruppa har betydd mye for min framgang og ikke minst PT Ida. Denne sommeren har bestått av mye trening. Også nå i ferien. Jeg har begynt å like styrketrening godt. Synes jeg merker fort bedring her. Hoppbakketrappa har det også blitt flere runder i. Kreket meg opp i våres. Nå tar jeg fire runder opp, en liten stopp på midten og hviler på veien ned.
Håper virkelig jeg går videre i konkurransen. Helsegevinsten er stor og pågangsmotet er fortsatt på topp 😀

  • 04.07.2018, 18:56

Ellen Iren Thoresen: resultater etter 12 uker
Ellen er ivrig med på alt som er av fellestreninger, og til og med de doble øktene. To timer i strekk med trening, fikser denne dama lett! En super formstige og alltid godt humør! 
-Gruppa er heldig som har Ellen med på laget :D


Vekt og mål:

Vekt:
-  5,5 kg

Cm midje:
-  8 cmFormtester:

Sammenhengende jogging:
Ved oppstart: 7 min
Nå: 30 min!!!!!


Pushups på tær:
Ved oppstart: 1
Nå: 20!!!

Planke med utoverføring av ben:
Ved oppstart: 0 sek
Nå: 47 sek!!!

Hei igjen.
Synes de siste ukene har vært harde og utfordrende, men jeg står i det. Fortsatt har jeg veldig utbytte av gruppa og ikke minst av super PT. Kjempe motiverende gjeng. 

  • 10.06.2018, 20:36

Ellen Iren Thoresen: videre i konkurransen


Så glad for å være videre i konkurransen. Starten på uken var tung etter å ha hatt konfirmasjon for yngstemann samt innstalering av nytt kjøkken hjemme. Men nå er jeg sååå klar for fortsettelsen. Det var litt "wov" å lese nytt trenings program. Spennende utfordring som jeg skal gjennomføre og klare 🤸‍♀️🏋️‍♀️ 😁💪

 

  • 27.05.2018, 11:08

Resultater etter 1. runde: Ellen Iren Thoresen
Ellen har iløpet av (i underkant av) 8 uker blitt både raskere, sterkere, lettere og smalere.
-Nøyaktig slik som hun ønsket.

Hun har deltatt på mange fellestreninger, og gir virkelig jernet der!
I tillegg er hun flink til å dra med resten av gjengen på turer
-både "topptur" på Bjørkelangen, og trappeøkt i hoppbakken :D

Hun har vært med i gruppa "ned i vekt", men har også hatt ønske om å bli en sprekere farmor. Nå synes jeg hun var en over gjennomsnittlig sprek farmor allerede, men jaggu har ho blitt enda sprekere! :D
Vekt og mål:

Vekt:
-  3,5 kg (0,5 kg ned per uke, er akkurat etter min plan, sier Ellen :) )

Cm midje:
-  7,5 cmFormtester:

Sammenhengende jogging:
Ved oppstart: 7 min
Nå: 30 min!!!!!


Pushups på tær:
Ved oppstart: 1
Nå: 15!!!

Planke med utoverføring av ben:
Ved oppstart: 0 sek
Nå: 25 sek!!!
 

"Jeg håper jeg går videre i konkurransen. Det har som tidligere nevnt vært veldig fint å ha noen å trene sammen med. De gangene jeg har foreslått felles trening har jeg alltid fått med meg noen. Hyggelig å bli kjent med så mange positive folk.

Jammen har'a farmor blitt sprekere."

  • 18.05.2018, 18:25

Ellen Iren Thoresen: Trening er ikke et ork, men faktisk noe jeg gleder meg til
En liten oppdatering.
Utrolig at første omgang i konkurransen snart er over. Jeg har underveis nesten glemt at jeg faktisk konkurrere mot de andre i gruppen fordi vi hele veien har støttet og heiet på hverandre. Kiloene forsvinner tregt, men vekten går nedover og mange cm har blitt borte. Trening har blitt min egentid i en hektisk hverdag som skal fordeles på jobb, barn, barnebarn og en dement mor. Trening er iķke et ork men faktisk noe jeg gleder meg til, mye fordi Ida organiserer felles økter. Jeg har alltid trent alene før derfor er det veldig hyggelig å møte andre med samme utfordringer.
Den følelsen på bursdagen min 17. mai når bunaden var mye videre enn i fjor jippi. Jeg er sååå klar for å gå videre i konkurransen.

  • 09.04.2018, 07:29

Ellen Iren Thoresen: centimeterne rundt midjen forsvinner!Ellen er ei sprek og blid dame jeg er så heldig å få ha med meg både som kunde i PT-gruppe og i denne konkurransen. Hun hadde en skikkelig aktiv påske, og har vært på 2x Kick Off, PT-gruppe + egentrening uken som var. I tillegg startet hun på matplanen min tirsdag forrige uke -hvilket resulterte i ned 800g den uka! Fantastisk!

"Her går det unna med trening om dagen. Har faktisk trent mer enn jeg først hadde lagt inn i planene mine. Veldig gøy å få være med på Kick off med så mye blide, flinke folk. All ære til Ida som bruker så mye tid på oss. Kiloene sitter dessverre hardt etter flere år med jojo slanking og vekt svingninger. Denne uken var det ned 800 g. Det er jeg faktisk fornøyd med. Alt over 500 g er bra. Og 5 cm rundt midjen, jippi. Stå på folkens dette klarer vi sammen."
.............


Som dere kan se er Ellen like utålmodig som alle andre når det kommer til vektnedgang ;) -800g på ei uke er nøyaktig som anbefalt, men uansett er det jo ikke det tallet vi fokuserer på nå. -5 cm i midjen dere! DET er tallet vi fokuserer på!

Hun har altså minsket 5 cm fra midjen på under 3 uker!

Det fortjener et skikkelig HEIA! :D

  • 08.03.2018, 07:21

Presentasjon: Ellen Iren Thoresen


Ellen er en super-trivelig dame, som jeg er så heldig å ha med meg på PT-gruppe for tiden. Vet det satt langt inne for henne å melde seg på, så at hun til slutt gjorde det, synes jeg er kjempe-modig!

Ellen Iren Thoresen
Gruppe: Ned i vekt


Jeg heter Ellen Iren Thoresen. Jeg er gift, mamma til fire gutter og farmor til tre. Jeg liker å trene, reise, dra på konserter, være ute i båten vår og kose meg med familien.

Jeg ønsker å være med i gruppen for trening og vektnedgang da all helge kosen har resultert i mange kilo opp. Målet mitt er å gå ned i vekt og bli der. Jeg er en jo-jo slanker og har i mange år slitt med å holde vekten.

Jeg synes opplegget virker bra fordi man kan trene sammen med andre og få råd både om trening og kosthold. Dette kommer til å gi oss en helsegevinst.
Min største svakhet er å holde fokus på opplegget også på fri og helgedager samt å tenke at jeg skal leve slik for alltid ikke bare under kurs opplegget. Livsstilsendring.

Gleder meg til å starte og bli den sprekeste farmora ever.

...................................

Vi heier deg fram til å bli den sprekeste farmora ever, Ellen! :D


-Hva konkurransen går ut på, kan du lese her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign