hits
  • 04.06.2018, 18:11

Caroline Kristiansen: "Topptur" på Bjørkelangen, og ny treningsplan


ny 

Som alle andre som har kommet videre så er jeg kjempe letta og fornøyd 😁
Nytt treningsprogram er i hus og jeg gleder meg sinnsykt til å komme ordentlig inn i det.

I dag foreslo ei god venninne tur oppi Bjørkelangen. Jeg foreslo rød løype på 7 km. Underveis kan det hende hun angra litt😂
Men hun er rå tøff og holdt ut sammen med meg😁👍
Jeg er super spent på om jeg klarer å nå målet mitt!
Tusen takk for stemmene og tusen takk til Ida som valgte meg videre❤😉

  • 24.05.2018, 13:11

Resultater etter 1. runde: Caroline Kristiansen


Caroline har vært med i gruppa "ned i vekt", og nettopp vektnedgang har vært målet.
-Og det har hun jo virkelig fått til.

Hun har litt igjen til målet sitt, så hun håper skikkelig på å få nok stemmer til og gå videre. Caroline har virkelig bydd på seg selv i form av blogginnlegg, deling av opp-og nedturer inne på facebookgruppa og ikke minst har hun vært en effektiv "heier" og støttespiller for alle andre i konkurransen. Masse oppmuntring, gode ord og heiarop har hun bidratt med, samtidig som hun har vært HELT RÅ i egen trening og innsats!

Helt enestående, rett og slett! :D

-Og sjekk resultatene hennes da!Vekt og mål:

Vekt:
-  8,6 kg

Cm midje:
-  17 cm!!!!


Formtester:

Knebøy med minsten i armene:
Ved oppstart: 10 stk 
Nå: 60 stk!!!

Pushups på knær:
Ved oppstart: 3
Nå: 32!


Da jeg meldte meg på konkurransen var jeg skeptisk og redd. Men jeg hoppet i det en stund før konkurransen startet å tenkte at skal jeg starte kan jeg ikke vente.
Med treningsangst og elendig kondis startet jeg opp med trenings program fra Ida og for at jeg skulle klare å holde motet oppe(når formen var elendig og lysta ikke var til stede) startet jeg å dele med resten av gruppa. Gruppa er helt fantastisk med folk som motiverer, løfter en opp, pusher og trøster.
Så med masse god feedback ble veien frem over lettere. Men treningsprogrammet ble bare tyngre, jeg begynte plutselig å bli fryktelig støl og svetta som aldri før. Å jeg gikk fra å klare noen ting på treningsprogrammet til å klare alt👊😁


Jeg fikk vært med på noen kick off treninger som var ubeskrivelig tunge, men fy søren så morro og så verdt det. Vi i gruppa fikk til og med motivasjon til å ha egene felles treninger.
Dette har vært en tung reise på mange måter, men mest positiv. Jeg har en rygg som "tuller" av og på og ett kne som kråser (noe jeg valgte å ikke fortelle Ida om når jeg meldte meg på). Men jeg har klart meg igjennom det så langt og håper virkelig jeg får bli med videre.
Gifteringen passer ennå ikke på riktig finger, men det skal jeg klare å få til!

Tusen hjertelig takk Ida for treningsprogram, kick off, oppfølging, gode råd og ord og ikke minst ett awsome humør😁👍 Uten deg(gubben min og unga mine) og den fantastiske spårti gjengen hadde jeg ikke fått det til❤

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 15.05.2018, 20:03

Caroline Kristiansen: endelig under 80!


Etter ukesvis med svette, tårer, kvalme, stølhet og glede! I dag kom ENDELIG dagen jeg har venta alt for lenge på🤩 vekta viste 79,7 kg og midjemål på 100cm. Legen min virka veldig fornøyd over jobben jeg har gjort så langt og ba meg fortsette med både trening og kosthold 😁 Jeg har ennå en lang vei å gå for å nå målet mitt, men jeg er på tur i riktig retning 👊😁 Tusen takk til Alle i spårti gjengen som hjelper meg opp når ting er leit. For en gjeng 😍

Ps: dette vil si at Caroline har gått ned 8 kg og minket med 11 cm i midjen! 
Heia!


 

  • 23.04.2018, 12:47

Caroline Kristiansen: hva i alle dager har skjedd?? JEG BLIR JO STØL JO!


Man skulle tro at PT'en har gjort en skikkelig BOM når flere nå sier at øvelsene blir tyngre og tyngre. De samme øvelsene de har utført siden oppstart. Forklaringen er ganske enkel: deltakerne begynner å bli tøffere, sterkere og smidigere, samtidig som teknikken blir bedre. Dette gjelder særlig trening med egen kroppsvekt. Leddene tåler mer bevegelse og da kan feks knebøyen utføres dypere. I push ups har nybegynnere en tendens til å bli stående med rumpa for mye opp i været, og ikke få den med seg ned og få overkroppen godt over armene. Det er klart dette merkes. Men det virker litt rart for mange at de plutselig kjenner det i andre muskler enn tidligere, at man blir støl og at øvelsene kjennes tyngre ut. Dette ser jeg også særlig i slyngetreningen i PT-grupper. Etterhvert som kropp og hode blir bedre kjent med øvelsene, tar man ubevisst mer "sats" og tør å legge på mer kroppsvekt, og ikke minst fullføre øvelsene/ bevegelsene fullt ut.

Så dette virker kanskje rart for flere, men er helt normalt ;)Nå har jeg trent i over en mnd. Slitt, svetta og nesten vært på gråten. Hele denne perioden har jeg trent uten å bli støl i en eneste muskel. Men plutselig tok morroa slutt😱 øvelsene ble plutselig supertunge(mer enn det de var), og hva i alle dager har skjedd?? JEG BLIR JO STØL JO! 😂

Det er utrolig morro å få høre av andre at treninga har satt sine spor. Man merker det veldig godt på tøyet😁 Jeg er så utrolig takknemlig for at Ida ga meg denne fantastiske sjansen til å bli en sunnere og friskere person! Og jeg er klar over at dette er en konkurranse, men jeg unner faktisk alle å vinne. Fy søren for en rå flink og trivelig gjeng!❤ Heia Alle Sammen, Stå På Videre!

  • 12.04.2018, 18:41

Caroline Kristiansen: Resultater etter 1 måned!


La oss fortsette å presentere deltakernes fantastiske resultater! Caroline sin innsats er upåklagelig, og hun imponerte STORT på løpetrening på tirsdag. Altså, FOR en stå-på-vilje! Da er det så fortjent at hun kan se forskjell på vekt og midjemål allerede.

Resultater etter nøyaktig 1 måned:
-4,6 kg
-7 cm rundt midjen!!!!!!!

Altså!
WOW
En ting som har vært veldig frustrerende når kg la seg på kroppen er at gifteringen ikke passer på riktig hånd lenger. Målet mitt er å komme meg ned igjen så jeg får den tilbake der den hører hjemme. 87,6 kg vil jeg aldri se igjen! Med den hjelpen jeg får av Ida nå så skal jeg klare å se 70 tallet igjen! Svigerfar sa at den som gir seg er en dritt! Hehe, jeg har ingen planer om å gi meg ennå! Trenings programmet er tungt som fy, men samtidig litt lettere for hver uke som går.

I forholdt til kosthold så har jeg ikke kommet helt i gang med matplanen fra Ida. Men jeg har kuttet for det meste ut brød, ris og pasta. Her går det i havregryn, knekkebrød og hjemmelagde middager som passer for både liten og stor. Søtt er jeg ikke så veldig glad i så det var det letteste å kutte ut, meen der i mot potetgullet er min største fiende. (Har klart å holde meg unna i 5 uker) Når det kommer til trening så har jeg både kjipe og gode dager. Noen dager er det så tungt å komme i gang og mange ganger har jeg vært på tur til å snu i døra. Men staheta er større en viljen og jeg veit at bare jeg kommer meg ut døra eller bare starter på første øvelsen så er jeg i gang. Trenings programmet er hardt og reisen til en sunnere meg er tung, skremmende og slitsom. Men premien er så verdt det. Det er verdt slit, svette og tårer. På tirsdag var jeg med på pt time med intervall trening. Jeg var så sliten og så kvalm når vi var ferdig at jeg hadde mest lyst til å gråte. Jeg ville gråte ikke bare fordi jeg var sliten, men fordi JEG hadde klart å komme meg igjennom uten å gi opp!

  • 04.04.2018, 10:56

Caroline Kristiansen: vektnedgang etter 3 uker


Caroline har vi jo allerede sett litt til på denne bloggen, da hun er SÅ flink til å dele med meg, gruppa og nå også dere lesere! 
La oss høre om de første ukene har gitt resultater på vekta!

Hei igjen😊 I mange år har vekta mi svingt frem og tilbake og spesielt etter jeg fikk barn. Men etter sistemann sliter jeg fært med å gå ned igjen. Så stor som jeg ble etter sistemann har jeg aldri vært (annet enn når jeg var høygravid). Jeg gikk mange runder i meg selv om jeg skulle melde meg på konkurransen eller ei. Dagen jeg sendte inn mål, bilder og resultater var jeg helt kvalm. Jeg likte overhode ikke det jeg så. Nå har jeg trent snart 4 uker med Idas trenings program og så klart litt utenom🤣 Da jeg veide meg på mandag snudde jeg vekte 5 ganger for å veie meg fra forskjellige vinkler😂 Alle viste at på 3 uker klarte jeg å gå ned ca 3,5 kg🤩 ENDELIG!! Gleder meg til veien videre og jeg krysser fingre å tær for at jeg kommer videre i konkurransen. Ikke nødvendigvis for å vinne men for å være en del av dette som gjør at jeg får energien/spiriten til å trene. Jeg gjør det ikke bare for barna mine lengere, jeg gjør det også for meg!

Også er jeg jo så heldig som har en fantastisk mann som støtter meg og som jeg har klart å inspirere til å starte å trene🤩
.................

Altså: WOW!
Så heldig hun er som får støtte på hjemmebane, også synes jeg mannen hennes fortjener et "heia" også, ettersom han også er i gang med trening :D

  • 29.03.2018, 09:47

Caroline & Co


Å komme i form trenger ikke å gå på bekostning av tiden sammen med barna eller samboer, hvilket mange tror. Dette er noe jeg påpeker gang på gang, og løsningen er ganske enkel: ta de med på treningen/aktivitet! Ofte får jeg da høre tilbake at det er så lett for meg å si, som bare har én unge, mens de selv har 3-4 + dyr som krever deres tid. La meg da introdusere for dere, beviset på at JODA, dette går helt fint. 
-Og jeg tipper Caroline sin fantastiske positive innstilling til opplegget, er årsaken til at gjengen hennes også blir med på treningen :)

Det sier seg jo selv at måten man selger inn dette på, har mye å si. Og tror du at det ikke kommer til å fungere, så gjør det nok heller ikke det. Og som jeg pleier å si ved trening sammen med barn: Senk forventningene! 
-Det er ikke sikkert treningen blir 100% som planlagt, men det du får gjort, er jo uansett bedre enn å ikke gjøre noe. 

ALT er bedre enn ingenting. Og utifra Carolines rapporter, er ser det ut til at dette går helt strålende, hvor både store og små, 2- og 4-beinte, får ta del i treningsplanen hennes.
FANTASTISK!

...............................

15.mars

Hei kjære Ida Salberg tusen takk for ett knall trenings program. Er ikke bare jeg som er sliten i dag raska med meg en av mine beste tur bestiser i dag han var rå flink trenings kompis

........................

16.mars 

 

God morgen I dag har jeg hatt er liten terror ptHauk har pusha mammaen sin skikkelig i dag (#mammaklatrestativ)

....................

Forrige uke:

Har trent to ganger i dag. Fikk jaggu med meg gubben på runde nr.2Jeg har fått kjempe motivasjon. Trenings angsten min kommer hver gang jeg skal trene ute, men ikke like ikke som dag 1 Kiloene skal vekk (støl i hele kroppen)
........................

26.mars

I dag må jeg si at trenings lysten gjemte seg litt. Men så fikk jeg jaggu med meg alle gutta ut for å trene. Eldste sønnen trente med meg og de andre var kjempe motiverende heia gjeng  kjenner at nå i kveld sitter jeg faktisk å gleder meg til trening i morgen

.....................

27.mars


Må bare skryte litt av gjengen i dag også😍alle 4 gutta var med å trente på hver sin måte og en som tok livet meget med ro


................

28.mars
 

I dag er både matmor og veslemann slitene. Vi har gått tur i turbo fart med intervall trening. Vi klarte å fullføre nesten med glans i dag, vi la til og med inn en siste ekstra jogge strekke opp den nest siste bakken på hjemturen nedturen i dag var at runden vi tar ennå ikke var helt is/snøfri. Men vi gjorde så godt vi kunne..........................

Altså: Det er ikke uten grunn at jeg valgte å gi nettopp Caroline ett av mine 2 påskeegg. Hun fortjener virkelig alle heiarop og oppmuntringer vi kan gi, for makan til løsningsorientert dame skal man leite lenge etter!
Alt er ikke bare fantastisk med et slikt opplegg, og hun innrømmer jo at det er ikke alltid det frister å trene, men rapportene hennes etterpå viser at følelsen etter ei økt ville hun ikke vært foruten! Og for en aktiv påske denne familien får! :)

  • 08.03.2018, 15:48

Presentasjon: Caroline Kristiansen


Neste deltaker som skal presenteres er Caroline. Hun er lei av å ikke ha det bra grunnet vekt og vondter, og ønsker nå å bli en sunnere, friskere og sprekere mamma. 
Vi håper det blir akkurat som Caroline ønsker, og heier hele veien <3


Caroline Kristiansen
Gruppe: Ned i vekt

 

Jeg er Caroline Kristiansen 30 år, har 3 fantastiske barn : Trym på 5, Odin på snart 3 og Hauk på 9 mnd.
Jeg vil være med på dette her fordi jeg er lei. Lei av å gå å ha vondt. Lei av å måtte si til barna mine at mamma ikke kan fordi mamma har vondt. Lei av å føle meg som en hvalross. Lei av å ikke ha det bra fordi vekta gir meg dårlig selvtillit.
Målet mitt er å gå ned i vekt. Bli en sunnere, friskere og sprekere mamma.
Denne muligheten tror jeg kan motivere meg nok til å ikke gi opp.
Min største svakhet er tankene. Tankene om: orker jeg detta nå. Gi opp.
Pushe meg selv.
.....................................

-Få høre dere gi Caroline et skikkelig stort HEIA! :DPs: konkurransen kan du lese om her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign