hits
  • 11.03.2018, 14:48

Presentasjon: Helene og Lars


Neste ut er nok et par som har meldt seg på sammen.
-Tenk, så motiverende å gjøre dette sammen!

De nevner begge dette med å gi seg når det blir for tungt og det å ikke fullføre. Vi heier på dere begge, og håper dette gir motivasjon til å ikke gi seg, i tillegg til resultater som varer :D 

Helene og Lars-Petter Martinsen
Gruppe: Sterkere kropp

 

Hvem er dere?
Helene Martinsen 28 år og Lars-Petter Martinsen 34 år.
Vi har to barn , på 1 år og 10 år.
Vi har meldt oss på fordi vi trenger enn sunnere livsstil. Vi begge sliter med å finne motivasjon og da hjelper det ikke at vi er to like late mennesker. Vi ønsker rett å slett å kunne være aktive sammen med barna våre, og bli en sunnere familie.

Helene sliter med litt ekstra etter både samboerkilo og siste svangerskap, og føler seg totalt tom for energi og overskudd .
Hun ønsker å gå ned i vekt og få selvtillit og formen tilbake .

Lars har alltid vært en periode- slanker, og faller fort tilbake til sofaen igjen.
Han ønsker å melde seg på for å oppnå en bedre fysisk og psykisk helse som vedvarer .
Han ønsker å gå ned i vekt/få en sterkere kropp

Helene's første tanke var at opplegget er veldig spennende, men må innrømme at jeg er litt redd da jeg faktisk ikke har trent på .. 10 år eller mer. Men nå er jeg klar.
Lars sine første tanker var også at det var spennende men samtidig skummelt å skulle dele dette på nett med mange andre , men hva gjør man vel ikke for en stor forandring.
Begge er enig om at det er moro med konkurranse .

Helene sine største svakheter er at hun er alt for avhengig av cola og andre godsaker . Og at hun gir seg altfor fort når ting blir tungt .
Lars sine største svakheter er at han ikke klarer å fullføre ting , motivasjonstap og han er altfor glad i sofa og snacks.

.....................................


-Heia dere!


Ps: konkurransen kan du lese om her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign