hits
  • 11.03.2018, 12:00

Presentasjon: Heidi Constanse Delingsby-Fossneset


"Man blir jo så glad av å lea seg", sier Heidi, og det er sant! Hvis jeg lover å gjøre deg sterk nok, håper jeg du lærer meg å stå på henda ;) 
Heia Heidi!

Heidi Constanse Delingsby-Fossneset
Gruppe: Sterkere kropp

Jeg heter Heidi, hele 33 år med to barn bosatt på Finstadbru.
Jeg vil bli med i den øke muskelmassen/bli womderwoman-gruppa. Målet er å bli sterk! Neida, joda. Jeg trenger ikke å kunne bøye jernstenger med bare hendene, men å bli såpass sterk i kroppen at hverdagen blir enklere. Om det er å bære handleposene helt hjem, å løfte fireåringen nesten heeeelt opp til taket, akkurat så mange ganger han vil! Eller stå på hendene fordi det er gøy, uten å plante trynet i gulvet. Bonusen vil jo være å få tilbake treningsgleden, man blir jo så glad av å lea seg!

Jeg har trent med Ida før, og vet jo at det gir resultater, så det er jo skikkelig ålreit å få bli med på det her!

Selve opplegget føles litt sånn skummelt. Utstemming og greier! Men det vil kanskje hjelpe med å holde motivasjonen oppe litt ekstra.

Mine største svakheter er vel at jeg lett gir opp hvis jeg ikke får resultater ganske fort, jeg har også noen skader som holder meg litt tilbake. Også er jeg lat da. Det teller jo en del..

.....................................

-Heia Heidi!Ps: konkurransen kan du lese om her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign