hits
  • 09.03.2018, 19:10

Presentasjon: Susanne Celius Skogholt


Hvor skal jeg begynne? Susanne har trent med meg 1 år+ nå, og er bare så fin å ha med på treninger (og på julebord *intern LOL*). Så jordnær, morsom og har en veldig imponerende stå-på-vilje. Nå vil hun i løpeform, slik at hun vinner KK-mila!?
-Neida, men de joggeskoene skal du få slite ut de neste månedene, Susanne! ;)

Susanne Celius Skogholt
Gruppe: Kom i løpeform

 

Hei. Jeg heter Susanne, og er 43 år. Jeg var testperson hos Ida i fjor, det var litt skummelt, men samtidig utrolig morsomt å være med på.  Å delta i en gruppe gir meg ekstra motivasjon, det er sosialt, så treningen blir en vinn-vinn situasjon for meg :)

Jeg har meldt meg på denne gangen også, fordi jeg synes det er morsomt å prestere ?under press?, jeg yter mer når det forventes mer av meg! Jeg har konkurranseinstinkt, men har noen utfordringer ift sykdom som jeg må ta hensyn til. Har hatt en ny sykdomsperiode etter jul, og har dessverre gått opp noen kilo igjen. Jeg er altfor glad i søtsaker, og når jeg først havner på sofaen, har jeg liten motstandskraft når det gjelder å stoppe inntaket. Vet jo så inderlig godt at det er dumt, men hjernen min lurer meg ut på galeien hver gang! Fakta er at med en gang jeg begynner å trene, så dempes lysten på søtsaker, så da er jeg plutselig mye flinkere og har en større porsjon med selvdisiplin. Jeg må rett og slett bli flinkere til å styre unna fristelser, spesielt når jeg er syk!!

Jeg ønsker å prøve meg i løpegruppa, for 5 år siden løp jeg litt på treningsstudio, og kunne ta noen lette joggeturer i skogen med hunden min. Dette har det helt blitt slutt på, og jeg savner den følelsen løpingen ga! Jeg var mye ?lettere? i kroppen og hadde mye mer overskudd.

Målet er selvfølgelig å opparbeide meg en bedre kondis igjen, i tillegg til vekttap, og jeg har litt press på meg da jeg har lovet en venninne å delta på Kk-mila til høsten?skrekk og gru, hva har jeg gjort??!! Løpeskoene står klare, de er ikke veldig slitt for å si det sånn?

Har dere lyst på en underholdende oppdatering i ny og ne, må dere heie på meg!!

 

Hilsen Susanne
.....................................

-Få høre dere gi Susanne et skikkelig stort HEIA! :DPs: konkurransen kan du lese om her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign