hits
  • 09.03.2018, 15:34

Presentasjon: Chanette Runesdatter


Chanette føler seg tiltaksløs, tom og energifattig, og håper nå å få en balansert hverdag. 
-Balanse er viktig, og vi følger deg på denne reisen mens vi heier så mye vi bare kan! 


Chanette Runesdatter
Gruppe: Kom i løpeform

-Hvem er du, og hvorfor meldte du deg på?
Jeg heter Chanette. Akkurat tatt fatt på de skumle 30 åra. Jeg jobber som barsjef og bor i et oppussingsprosjekt fra 50-tallet. Heldigvis har jeg en Duracellkanin av en samboer, ellers hadde det vært Sinnasnekker'n før vi hadde begynt. 😉 Jeg derimot, jeg kjenner meg altfor godt igjen i Malins beskrivelse: Tiltaksløs, tom og energifattig. Og det er selvfølgelig ikke der jeg vil være.

Impuls. Jeg meldte meg rett og slett på i impuls. Ved å ikke gi det for mye tid til å kverne rundt, er det lettere å bare hoppe i det. For dette blir ut av komfortsona. Følges opp på denne måten. Ikke bare av en PT over nett, men synlig for "hele verden". Hjelpes!

-Hva er målet og hva håper du å få ut av dette?
Målet er hovedsakelig å skape en balansert hverdag med fysisk aktivitet og et sunt og godt kosthold med rom for litt kos. Jeg håper jeg kan komme dit igjen hvor trening er noe jeg kan og vil, ikke noe jeg måå. Og dermed ikke gjør...

-Hva tenker du om selve opplegget?
Jeg tror dette kan være det jeg trenger for å komme i gang igjen. Her er det jo motivasjon på flere måter. Oppfølging og veiledning fra Ida, det at jeg gjør dette sammen med ei venninne, at "reisen" publiseres på sosiale medier og at det i tillegg er lagt opp som en konkurranse. Det blir jo litt vrient å skulle sluntre unna dette.

-Hva er dine største svakheter, som du føler du må jobbe mest med i
kommende prosess?

Jeg skal være ærlig. Utsettelser og vondt i vilja. Latskap. Og sjokolade.

.....................................

Heia! :DPs: konkurransen kan du lese om her

Rebekka Josefine

09.03.2018 kl. 16:37
Fin blogg :)
Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign