hits
  • 08.03.2018, 18:46

Presentasjon: Monica Johansen


Monica er i en ganske typisk og vanlig situasjon, hvor røykeslutt har ført til vektøkning. Vi håper vi kan snu denne trenden, og gi Monica motivasjon til å komme i form!

Monica Johansen
Gruppe: Kom i løpeform

 

-Hvem er du, og hvorfor meldte du deg på?

Jeg er Monica, 39 år, bosatt på Aurskog med samboer og 3 barn. Jeg sluttet å røyke for snart 4 mnd siden og vekten har flydd til værs. Jeg har NULL motivasjon for å komme i form. Jeg har lite energi i hverdagen og håper og vet at med trening blir dette bedre.

Jeg meldte meg på for å bli kvitt noen (ganske mange faktisk) kilo ekstra. Jeg var veldig glad i å trene før jeg fikk barn, men syns det er vanskelig å finne tid nå.

-Hva er målet og hva håper du å få ut av dette?

Målet er å komme ned i en vekt som jeg føler er komfortabel, forhåpentligvis blir det litt muskelmasse også som jeg føler er blitt borte med årenes latskap. Jeg håper å finne gleden ved å trene igjen samtidig som jeg får lært meg å spise? riktig?. Jeg håper også at jeg kan spre litt treningsglede i hjemmet.


-Hva tenker du om selve opplegget?

Jeg tenker at dette er en unik mulighet til å pushe meg selv å ikke minst finne noen med samme mål å trene sammen med.
 

-Hva er dine største svakheter, som du føler du må jobbe mest med i kommende prosess?

Å herregud hvor skal jeg begynne....... jeg er veldig flink å finne unnskyldninger for å ikke kunne komme meg ut av sofaen.
Det å skulle spise no god mat eller godis etter at ungene er lagt er en stor last, som må jobbes hardt med.

...................................

Heia Monica! 

-Hva konkurransen går ut på, kan du lese her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign