hits
  • 08.03.2018, 11:33

Presentasjon: Ann Elisabeth Fjeld


Ann Elisabeth er neste som skal presenteres. Hun har vært med som testperson tidligere, og gjorde en skikkelig god innsats da. Nå trenger hun et push igjen, og pulsklokka som har ligget i esken i noen måneder skal nå tas i bruk :DAnn Elisabeth Fjeld
Gruppe: Ned i vekt

 

Ann Elisabeth Fjeld, 32 år og fra Setskog.
Meldte meg på fordi jeg ønsker å gå ned i vekt, har kommet på altfor mange kg de siste ti årene, var testperson for Spårti høsten 2016 og synes det var veldig ålreit. Likte godt treningene med Ida. Gikk ned nesten 14 kg og minsket mye i midjemål ila høsten så vet at jeg kan.

Målet er å gå ned i vekt og komme i bedre form, og samtidig klare å fortsette og holde på livstilen med trening.
Tenker at opplegget er spennende, jeg har innsett at jeg ikke klarer å ta meg selv nok i nakken til å trene/gå ned i vekt selv så er kjempeglad for å få muligheten igjen. Fikk ny pulsklokke til jul, skulle bli så flink i januar, så kom februar og nå mars. Klokka ligger fortsatt i esken sin, ubrukt. Dette er dermed en glimrende mulighet for nå må jeg.
Min største svakhet er uten tvil at det er godt å sette seg i sofaen å se på tv på kveldene i uka når jeg er sliten etter lang dag på jobb. Spesielt nå vinterstid, dette gjelder ikke så mye på sommeren. Er ute i helgene altså så er ikke helt sofagris!

.....................................

Heia Ann Elisabeth, vi har trua på at du klarer det igjen! :DPs: konkurransen kan du lese om her

 

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign