hits
  • 08.03.2018, 07:21

Presentasjon: Ellen Iren Thoresen


Ellen er en super-trivelig dame, som jeg er så heldig å ha med meg på PT-gruppe for tiden. Vet det satt langt inne for henne å melde seg på, så at hun til slutt gjorde det, synes jeg er kjempe-modig!

Ellen Iren Thoresen
Gruppe: Ned i vekt


Jeg heter Ellen Iren Thoresen. Jeg er gift, mamma til fire gutter og farmor til tre. Jeg liker å trene, reise, dra på konserter, være ute i båten vår og kose meg med familien.

Jeg ønsker å være med i gruppen for trening og vektnedgang da all helge kosen har resultert i mange kilo opp. Målet mitt er å gå ned i vekt og bli der. Jeg er en jo-jo slanker og har i mange år slitt med å holde vekten.

Jeg synes opplegget virker bra fordi man kan trene sammen med andre og få råd både om trening og kosthold. Dette kommer til å gi oss en helsegevinst.
Min største svakhet er å holde fokus på opplegget også på fri og helgedager samt å tenke at jeg skal leve slik for alltid ikke bare under kurs opplegget. Livsstilsendring.

Gleder meg til å starte og bli den sprekeste farmora ever.

...................................

Vi heier deg fram til å bli den sprekeste farmora ever, Ellen! :D


-Hva konkurransen går ut på, kan du lese her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign