hits
  • 07.03.2018, 19:26

Presentasjon: Madeleine Holtet


Neste deltaker er Madeleine. Hun ønsker å oppnå en bedre helse både fysisk og psykisk, og trenger et spark bak for å komme i gang!
Nå er ihvertfall første steget tatt, og vi heier på henne hele veien!

Madeleine Holtet
Gruppe: Sterkere kropp

 

-Hvem er du, og hvorfor meldte du deg på?
Jeg er (veldig) snart 30, 2 barn på 5 og 10 år. Jeg meldte meg på fordi jeg aldri har klart å komme igang uten ett spark bak.
Jeg har en angst/mild depresjon som jeg har levd med I mange år, og hovedgrunnen til påmeldingen er å skaffe meg bedre helse både fysisk men også psykisk! Det hadde hjulpet meg masse på selvfølelsen og at jeg faktisk kan mestre noe. Jeg har dessverre ikke noe fast stilling annet enn annenhver helg så dagene blir fort veldig tiltaksløse og late. Dette gjør at jeg blir super inaktiv og det merkes godt på kropp og sinn.
Jeg vil lære meg å like trening, samt hvordan jeg skal trene.

-Hva er målet og hva håper du å få ut av dette?
Som nevnt over, få bedre fysisk og psykisk helse og lære meg å sette pris på trening og ikke minst mestre det/få det til.

-Hva tenker du om selve opplegget? Altså å utlevere så mye informasjon og følelser, og hva tenker du om at det er en konkurranse?
Jeg tenker at det ikke gjør meg noe. Jeg er vant til å snakke om det. Det med at det er en konkurranse ble først litt sånn: "da har jeg ingen sjanse, siden jeg egentlig ikke er noe særlig stor/tykk og resultatet på bilder kanskje ikke er enormt nok" 🙈 men dette handler om mer enn det fysiske og du har virkelig en nøtt å knekke med meg tror jeg 😂 samme med meg 😛 hadde vært spennende å få prøve. Og også bevise at man kan være total råtten i kroppen selv om man kanskje ikke har ett fedme problem.

-Hva er dine største svakheter, som du føler du må jobbe mest med i
kommende prosess?

Her har jeg nesten lyst til å svare det meste 🙈 Men det er vel selvtilliten og selvdisiplinen. Derfor trenger jeg hjelp
.
.....................................

La oss få både selvtilliten og selvdisiplinen på plass!
Heia!Ps: konkurransen kan du lese om her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign