hits
  • 07.03.2018, 16:01

Presentasjon: Tor Morten og Nina


Neste ut er et par som har meldt seg på sammen!
-Og endelig en mann som blir med også!

Vi heier på begge to :D 


Nina og Tor Morten
Gruppe: Ned i vekt

 

Hvem er dere?
Nina Marlen Brobakken 29 år og Tor Morten Berg 36 år.
Vi er et samboerpar som bor på Bjørkelangen og har ei lita jente på 7 år. Nina Marlen arbeider i barnehage og på kontoret i familiebedriften NB Trafikkskole AS. Tor Morten er trafikklærer og driver NB Trafikkskole AS som er Aurskog Høland sin største trafikkskole.
Vi har meldt oss på for å komme i bedre form og holde følge med vår raske lille jente som snart løper ifra oss. Vi har også en drøm om å se bedre ut på bryllupsbilder engang i fremtiden.
Målet vårt er å finne en sunnere livsstil, hvor det er lettere å være fysisk aktive og være med på morsomme sportsaktiviteter. Vi håper vi får et kraftig spark i rompa for å komme i gang med denne prosessen og endre livsstilen vår.
Vi tenker dette høres ut som et veldig spennende og skummelt opplegg, og vi skal kjøre på med full innsats så vi får blitt sunnere, sterkere og tynnere mennesker!
Nina Marlen sin største svakhet er godteriskåla og sofakroken, hun finner rett og slett ikke veien over til treningssenteret bokstavelig talt rett utenfor husdøra vår. Prioriteringer og tidsklemma gjør også at treningen blir satt i siste rekke i hverdagen.
Tor Morten sin største svakhet er livet som trafikklærer hvor han er fanget sittestillende i bilstolen i 10-12 timer hver dag, og fristelsene med ?bensinstasjonsmat? lurer konstant langs veien. Tor Morten har også en stor utfordring med å sette av tid til seg selv og trening slik at ikke jobben går foran alt hele tiden.

.....................................

Et travelt par, som vi håper finner både tid og lyst til en mer aktiv livsstil :D
-Heia dere!


Ps: konkurransen kan du lese om her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign