hits
  • 07.03.2018, 11:37

Presentasjon: Jeanette Ekre Jørgensen


Neste deltaker som skal presenteres er Jeanette Ekre Jørgensen.

Den trøtteste 3-barnsmoren i bygda? 
-Det må vi få endret på :) 


Jeanette Ekre Jørgensen
Gruppe: Kom i løpeform

 

Jeg er Jeanette. Jeg bor i Hemnes med samboeren og barna.
Jeg har nettopp fylt 30, men føles som 70. Er nok den trøtteste 3 barnsmammaen i bygda, men det vil jeg snu. Hverdagene går med til jobb, barna, hus og hjem. Men da er det stopp. Meg selv går rett i glemmeboka. Det finnes ikke ett snev av selvdisiplin og alt er ett ork.

Jeg meldte meg på løpe gruppa (nr 2) for å forbedre kondis fra 0% til 100%. Selvfølgelig for å gå ned i vekt også, men nå er kondis viktigst for meg. For å kunne holde følge med barna i lek og moro, for å ORKE å leke.
Og at jeg får mer energi så jeg ikke havner i sofaen så fort klokka bikker leggetid for ungene. Vil yte det lille ekstra. Vil snu tankegangen min fra å legge meg på sofaen til å tenke at "nei nå tar jeg meg en joggetur".

Jeg ønsker å snu selvtilliten min til det positive og for å forholde meg frisk. Være ett godt forbilde for barna mine og være der for de i oppveksten. Jeg er ikke veldig flink til å sparke meg selv bak men konkurranse instinktet mitt er der, så dette er jo en helt super anledning til å snu både tankegang og kondis.
.....................................

-Få høre dere gi Jeanette et skikkelig stort HEIA! :DPs: konkurransen kan du lese om her

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign