hits
  • 06.03.2018, 19:58

Presentasjon: Jeanette Isabell Bråten


Yey!
-Vi har med oss en Eidskoging også.

Tipper mange kjenner seg igjen i periodetreningen og det å bruke maten som trøst. Da er det viktig at vi alle motiverer og heier henne fram, og kanskje man kan plukke opp noen tips og triks her og der når vi skal følge henne fremover :)

Heia!Jeanette Isabell Bråten
Gruppe: Sterkere kropp


Jeg er Jeanette, 30 år og bosatt på Vestmarka med samboer og 2 barn på 6 og 8 år. Jeg har aldri kommet ned i den vekta jeg trives i etter siste fødsel. Jeg meldte meg på for jeg vil føle meg bra, jeg vil ikke være den som nøler med å ta på seg bikinien til sommeren. Jeg klarer og trene bra i 1 uke så kommer disse stemmene i hode.,og da går alt i grus. Maten er en god trøst dessverre. Jeg ønsker og gå ned i vekt samt å bygge muskler. Jeg håper å nå de målene jeg har satt meg, at jeg skal føle meg fin og bra. Jeg synes opplegget virker veldig spennende og at det funker når man er flere. Jeg må jobbe masse med motivasjonen, og det å ikke skli ut ang kosthold. Det blir tøft.

...........................

 

-Hva konkurransen går ut på, kan du lese her

znippen

06.03.2018 kl. 20:30
Så kjekt :D
Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign