hits
  • 06.03.2018, 08:00

Presentasjon: Anita Rønaas


Enda en flott dame å heie på fremover! At Anita vil være med i løpegruppa, blir jeg veldig glad for, da jeg jo selv er veldig glad i løpe. Her må vi nok starte pent og bygge opp formen gradvis, men jeg er sikker på at Anita får til dette så fint! :D

Heia Anita!Anita Rønaas
Gruppe: Kom i løpeform


Jeg heter Anita Rønaas, 41 år, bosatt og jobber på Bjørkelangen. Gift og har 2 gutter på 8 og 10 år.
Høsten 2016 brakk jeg ryggen i en cross ulykke og etter det har det vært tungt å finne motivasjon til å trene. Delvis fordi jeg ikke er som før i muskulaturen og fortsatt har behov for hvile. Men mye fordi jeg aldri har vært glad i styrke trening. Noe som jeg MÅ gjøre for å bli bedre. Sliter med å finne motivasjonen som skal til i en hektisk hverdag.
Hvilken gruppe jeg vil være i:
Før ulykken var jeg glad i å løpe, men det får jeg ikke til nå. Så det blir løpegruppen jeg ønsker å være.
Hva målet mitt er:
Målet er å løpe igjen. Og veien dit starter med styrketrening. Sammen med ett sunnere kosthold er det ett stort pluss å gå ned de 10 kiloene jeg har gått opp siden ulykken.
Hva jeg tenker om opplegget:
Mye lettere å gjøre noe sammen, enn aleine. Skulle tru det var motivasjon nok å bli bedre i ryggen. Men jeg klarer så mye, sykler og kjører slalom. Er aktiv, men er langt fra fult fungerende. Så det å bli tett fulgt opp og få ett ekstra push av noen andre, håper jeg gir meg den motivasjonen jeg leiter etter.
Mine største svakheter:
Oi, akkurat nå føltes det ut som jeg har mange... Men det er å bli glad i styrketrening må det jobbes hardt med. I tillegg er det å finne tid til trening, si nei til mange fristelser og ikke ha så mange unnskyldninger for å slippe unna.

 

Bli med å heie på Anita fremover da vel! :D

Ida

Personlig Trener og kostveileder som skal hjelpe en gjeng flotte mennesker i form i 2018, og dere kan få ta del i deres reise :D

Search

Bloggdesign